Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Patide gidici ben sölim ergenekon davasına bizide kapatır bunlar.. Patigeneakpyekon olarak kapatırlar bizide mahkeme kararıyla kesin fişlenmiştir bu sitede. Adamları kim durdurcak çok merak ediyorum ben. Türkiye iran olursa iç savaştan bu ülke bölünür ben diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ha bu saatte uykumu kaçırırcasına deli ettiler işte yine beni sinirlendirdiler yaptılar yani adamlar başarıyo abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aket-Atum said: said: This is very worrying. Will Ataturk's great democratic secular nation crumble? Relinquishing all it's great progress since the fall of the Ottoman Empire and becoming the sick man of Europe once again? Only time will tell. aha avrupada sokaktaki adamın gözünden gidişatımız. Ne kadar dogru demis. Burda bazen millet diyor "Siz sekuler bir ulkeydiniz normalde degil mi? Ama son donemlerde dinci catlaklar geldi sanirim" falan diyorlar. Benim soylememe gerek kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 azrail göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bir gram desteklemiyorum ne Richard Dawkins'i ne de ideolojisini, ama bu yapılanlar tek kelimeyle ortaçağ zihniyeti... Yabancı ülkede yaşıyor olsam aha derdim "Türkler barbar, Türkler cahil" Bir de mahkeme ismi filan da yok, tek kelimeyle faili meçhul infaz olmuş. Münferit olaydır ama, orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @Horizon Anayasamızda eskiden internet ile ilgili suçlar yasası olduğunu zannetmiyorsun değil mi? Bu yasayı geçiren parti AKP'dir. 4.5.2007 tarihinde meclisten geçmiştir. Tam metnine buradan bakabilirsiniz. Bu yasa geçerken muhalefet bu yasanın geçmemesi için çalışmalar yapmış ancak başarısız olmuştur. İnternette sansürün sebebi de bu yasadır(bundan önce internet ile ilgili suçları düzenleyen bir yasamız yoktu!). Mahkemeler yasaları uygulamakla yükümlüdürler, mahkemenin aldığı kararlar şaibeli kararlar değildir, yasa bu konuda açıktır. Dolayısıyla kararı veren mahkemeyi değil, tabii ki bu yasayı zorla(muhalefetin desteklememesine rağmen) çıkartan AKP zihniyetini eleştireceğiz. Ben burada bir beis görmüyorum, ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biz göremeyince birşey değişiyor sanki Adnan Oktar engelletmiş bu herif en ağır fetoculardan, yaratılışçı yanlısı yazar(?)dı diye hatırlıyorum. Söylicek söz bulamadım artık. Bütün dünya okuyor görüyor biz göremiyoruz ne değişiyor ki ? Biz cahil kalalım bilmeyelim ne olup bitiyor, gavur icadı felsefesi. Üstelik demokrasi bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sir said: akpnin youtube'u bizzat engellediğini düşünenler, Atatürk'e hakaret olduğu "suçuyla" siteye erişimin engellendiğini bilmiyolar mı? o zaman akp Atatürkçü olmuş olmuyo mu =) aynı şekilde bu siteyi engelleyen akp de her nasılsa milli eğitim müfredatında evrim teorisine yer veriyo, valla çok acaip =) Sen bunu ciddi ciddi argüman olarak sunacak kadar zeki bir insan mısın yoksa boş konuşmak hobin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bi işin bokunu çıkarmak böyle birşey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sdfsdf yazık ya . bugünde bizim ünideki inklap hocası şey dio hangi ders szi 6 ay hapse sokturabilir şurdan jandarmayı arasam şu atatürke hakaret etti desem 6 ay hapis yersiniz infaz yasasındanda yararlanamazsınız fln filan dedi içimden lan dedim vay be nası bi ülkede yaşıyoruz adamın ağzından çıkcak 2 lafa bakıyo olay . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 JD said: sdfsdf yazık ya . bugünde bizim ünideki inklap hocası şey dio hangi ders szi 6 ay hapse sokturabilir şurdan jandarmayı arasam şu atatürke hakaret etti desem 6 ay hapis yersiniz infaz yasasındanda yararlanamazsınız fln filan dedi içimden lan dedim vay be nası bi ülkede yaşıyoruz adamın ağzından çıkcak 2 lafa bakıyo olay . Güzel bir ülke (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar