Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baska bir erisim yasagi...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Patide gidici ben sölim ergenekon davasına bizide kapatır bunlar.. Patigeneakpyekon olarak kapatırlar bizide mahkeme kararıyla kesin fişlenmiştir bu sitede. Adamları kim durdurcak çok merak ediyorum ben. Türkiye iran olursa iç savaştan bu ülke bölünür ben diyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
said:
This is very worrying. Will Ataturk's great democratic secular nation crumble? Relinquishing all it's great progress since the fall of the Ottoman Empire and becoming the sick man of Europe once again? Only time will tell.

aha avrupada sokaktaki adamın gözünden gidişatımız.

Ne kadar dogru demis. Burda bazen millet diyor "Siz sekuler bir ulkeydiniz normalde degil mi? Ama son donemlerde dinci catlaklar geldi sanirim" falan diyorlar. Benim soylememe gerek kalmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Horizon

Anayasamızda eskiden internet ile ilgili suçlar yasası olduğunu zannetmiyorsun değil mi?

Bu yasayı geçiren parti AKP'dir. 4.5.2007 tarihinde meclisten geçmiştir. Tam metnine buradan bakabilirsiniz.

Bu yasa geçerken muhalefet bu yasanın geçmemesi için çalışmalar yapmış ancak başarısız olmuştur. İnternette sansürün sebebi de bu yasadır(bundan önce internet ile ilgili suçları düzenleyen bir yasamız yoktu!).

Mahkemeler yasaları uygulamakla yükümlüdürler, mahkemenin aldığı kararlar şaibeli kararlar değildir, yasa bu konuda açıktır. Dolayısıyla kararı veren mahkemeyi değil, tabii ki bu yasayı zorla(muhalefetin desteklememesine rağmen) çıkartan AKP zihniyetini eleştireceğiz. Ben burada bir beis görmüyorum, ya siz?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz göremeyince birşey değişiyor sanki
Adnan Oktar engelletmiş
bu herif en ağır fetoculardan, yaratılışçı yanlısı yazar(?)dı diye hatırlıyorum. Söylicek söz bulamadım artık.

Bütün dünya okuyor görüyor biz göremiyoruz ne değişiyor ki ?
Biz cahil kalalım bilmeyelim ne olup bitiyor, gavur icadı felsefesi. Üstelik demokrasi bunun neresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
akpnin youtube'u bizzat engellediğini düşünenler, Atatürk'e hakaret olduğu "suçuyla" siteye erişimin engellendiğini bilmiyolar mı? o zaman akp Atatürkçü olmuş olmuyo mu =)

aynı şekilde bu siteyi engelleyen akp de her nasılsa milli eğitim müfredatında evrim teorisine yer veriyo, valla çok acaip =)

Sen bunu ciddi ciddi argüman olarak sunacak kadar zeki bir insan mısın yoksa boş konuşmak hobin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf yazık ya . bugünde bizim ünideki inklap hocası şey dio hangi ders szi 6 ay hapse sokturabilir şurdan jandarmayı arasam şu atatürke hakaret etti desem 6 ay hapis yersiniz infaz yasasındanda yararlanamazsınız fln filan dedi içimden lan dedim vay be nası bi ülkede yaşıyoruz adamın ağzından çıkcak 2 lafa bakıyo olay .
Sosyal ağlarda paylaş

JD said:
sdfsdf yazık ya . bugünde bizim ünideki inklap hocası şey dio hangi ders szi 6 ay hapse sokturabilir şurdan jandarmayı arasam şu atatürke hakaret etti desem 6 ay hapis yersiniz infaz yasasındanda yararlanamazsınız fln filan dedi içimden lan dedim vay be nası bi ülkede yaşıyoruz adamın ağzından çıkcak 2 lafa bakıyo olay .

Güzel bir ülke (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...