Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Meslek okulu 2 yıllık pazarlama. Teşekkür ediyorum sizlere. Ders kaydını bi türlü yapamamış arkadaş bilen kişi varmı aynı okulda okuyan falan . Ben hallederim diyen sevgili paticiler çokakıllıadam a pm atsın bir şekilde ulaşsın oldukça önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende bişi sorayım bari konu acılmısken şimdi benim alttan 3 tane dersim var toplam 8 kredilik,donemde alabilecegim derslerin toplam kredi sayısıda 23 toplamında 31 kredi ediyor ders bırakmalımıyım yoksa alttan alınan dersler için kredi tutarı fark etmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Arkadaşım yönetmeliğinde yazıyodur okulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Asgard said: bende bişi sorayım bari konu acılmısken şimdi benim alttan 3 tane dersim var toplam 8 kredilik,donemde alabilecegim derslerin toplam kredi sayısıda 23 toplamında 31 kredi ediyor ders bırakmalımıyım yoksa alttan alınan dersler için kredi tutarı fark etmiyormu?alttan dersini almak zorundasın.yeni alacaklarından bırakman gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Alt sınıftan daha önceki sene seçmediğin bir dersse bu sene seçmek zorunda değilsin seneye de alabilirsin(her halükarda alıcan yani)(Bkz: Tode ve 3. sınıf dersleri) Eğer alt sınıftanki ders daha önce alıp kaldığın bir dersse alıyorsun. Hatta sistemin onu otomatik vermesi lazım(Bkz: Tode ve kaldığı 32141231 ders) Edit: Tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar