Stblack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben şu an kotalı internet kullanıyorum ve kotasıza geçmeyi düşünüyorum.Bu konuyla alakalı bir post görmüştüm daha onceden fakat onu bulamadım kusura bakmayın tekrardan acmak zorunda kaldım.Simdi ben kotasıza gececem ama ay ortasında gecersem su andan itibaren mi gecerli oluyor yoksa bir dahaki aydan itibaren mi uygulamaya geciyorlar bunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geçtiğin andan itiabren geçerli olur. faturaya dikkat. kol gibi bişe gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2si birden mi geliyor ilk ay?kol gibi gelme durumu neden oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 valla yazasım yoktu ama hadi yazayım. şimdi kotalıda kotan ne kadarsa onu 30 a böl. günlük kotan çıkar. şimdi sen geçmek istediğin tarihte, kotan ne kadar bakacaksın. sonra o güne kadar normal kullanman gereken günlük kota ile kaç gün kullandığını çarpacaksın. kullandığın kota kullanman gereken kotadan azsa sadece limitsiz faturası gelir. fazlaysa, ne kadar fazla olduguna göre mb başına ne kadar fazla odeniyorsa bi o kadar fazla odersin limitsiz parsının üstüne. anlamışsındır inşallah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 saol acıklama için anladım anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende kotasız a geçmiştim ay sonunda direk kotasız faturası gelmişti.Yanlız ben smile adsl kullanıyorm ama farketmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben de aynısını yaptım geçen ay 49 beklerken 65 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 o normal çünkü genelde lan kotayı geçmişim ve geçiyorum bu aralar dediğinde sınırsıza geçme kararı alınıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 işte kotayı geçinde o geçtiğin kotanın parasını da kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar