Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahn Quiraj ( SW Raid )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ZG onunde once toplandık, az kişi gözüküyo ama yaklaşık 60kişi vardı :)

SOnra SW ye dogru yola cıktık ...

Bossu kestikten sonra, tüm bg girişlerini kapadık :D etrafta dolanan aciz allyleri öldürdük :)

Aynen öldürmeye devam...

Bu kısım en guzeli, şans eseri Consar arkadaşımızı gördüm sanırım, paticikteki arkadaşımız, bende ss aldım :D, 30sn sonra o da gözlerini kapamıştı ama ss alamadım baya bi kişi vardı üzerimde :)

ya bilen biri şu resimelri görülen şekilde koyabilir mi ben pek beceremedim :S

Ozetle Sw yı baya bi kalabalık horde grubuyla bastık fakat Iron Forge da dağıldık çunku arkada kalanlara beklemedik ve gittiğimiz oyuncular çok acele ediyolardı:)

sonuç oalrak felaket eğlendik yaklaşık 65kişi civarındaydık ..Belki katılıpta tanıyan arkadaşlarımızda vardır burda :)
Mesaj tarihi:

Resimleri düzeltiverdim.

DoubleW said:

ZG onunde once toplandık, az kişi gözüküyo ama yaklaşık 60kişi vardı :)

SOnra SW ye dogru yola cıktık ...

Bossu kestikten sonra, tüm bg girişlerini kapadık :D etrafta dolanan aciz allyleri öldürdük :)

Aynen öldürmeye devam...

Bu kısım en guzeli, şans eseri Consar arkadaşımızı gördüm sanırım, paticikteki arkadaşımız, bende ss aldım :D, 30sn sonra o da gözlerini kapamıştı ama ss alamadım baya bi kişi vardı üzerimde :)

ya bilen biri şu resimelri görülen şekilde koyabilir mi ben pek beceremedim :S

Ozetle Sw yı baya bi kalabalık horde grubuyla bastık fakat Iron Forge da dağıldık çunku arkada kalanlara beklemedik ve gittiğimiz oyuncular çok acele ediyolardı:)

sonuç oalrak felaket eğlendik yaklaşık 65kişi civarındaydık ..Belki katılıpta tanıyan arkadaşlarımızda vardır burda :)
Mesaj tarihi:
pek owned olmadım zira o ss ten önce bi 8-10 tane cloth indirdim ahahah
sw de pek adam yoktu bende tam koridora girdiğimde üstüme 80 kişi filan koşturdu bende sprint mıprint ne varsa açtım sdklvmds
if da gnome a çaktılar daha sonra 20 ally filan toplandı magni kankam yatmadı.
Mesaj tarihi:
çok zevkliydi ama daha sonra bizim yetersizler undercitye adam arıyorlardı bilmiyorum gittilermi gittilersede guard kesmişlerdir sdfklvmdb

bide res yolu çok uzunmuş lan taa elwynn e attı
Mesaj tarihi:
ahaha yaw yok zaten toplam 4 olu vardı bizden , sonra da ben mefta oldum senden sonra, sürüyle guard düşük levellar ve 2 rogue vardı tepemde ama son vuruşu Rambo adlı hain NE rogue yapmıştı :D 2sn daha olsa kurtulmuştum ,nilleti resliyim diye geri dönmez olaydım:P
Mesaj tarihi:
tam trame giriyodum bende ne clos var ne vanish. bi druid fırladı sen geldin filan bıraktım zaten 2 tane healer leave arena tuşunu aradım ama yoktu dgdfhfg
trame girerken sizde sonda kalanlar yattı işte sw de onun harici bizim denyolar izliyordu.
bide o koridor çok komikti noluyod diye bg odasına giriyodum bi shaman gördüm düşük gearlı hadi alıyım şunu dedim daldım, 5 sn geçti bi baktım 2 raid bana doğru koşuyor meğer boss yatmış benim çıktığım ana denk gelmiş ahaha. orda ölmedim o kadar kalabalıkta aranıza karıştım bikaç priest yattı işte holy moly vardı pve, dandik locklar vardı onları aldık. sonra şey çok komikti 1 tane druid 1 tane priest trene binip if a gidicekler. tren geldi druid bindi, priesti sapledim kaldı orda tren kaçtı. hatta priest sen olabilirsin bilmiyorum tam ismini dsklvmds
Mesaj tarihi:
ahahah yok yaw ben diilim sen olunce ben de yattım senden 1dk sonra , bende taa elwynden reslenmeye koşuyodum :P ama deidğin gibi o koridorda efsaneydi ya, bossu zatne çok hızlı yatırdık sonra bgden çıkanlar falan derken oda tamamen boşaldı asdasd gnomelara hiç acımadık :DDD bg npc lerinide kestik ama çok kalabalıktık yaw aoe ile hiç durmaksızın geldik biz oraya :) planlama da superdi valla, buluşma yerleri falan ayarlanmıştı acele edilmseydi en az 80kişiyle gelecektik:D
Mesaj tarihi:
biz arklarla gidiyorum su makro herkeste var

/dance

bir keresinde ifde adam kapıdan cıkar cıkmars karsısında 39 horde /dance yaptı adam 5 sn bıze baktı sonra sprint acıp gerisin geri kactı :)

not:39 cunku 40 kısı topladık biri curuk yumurta cıktı

o kalabalıkda asıl sorun ise cropse yuruyup rezlendıkten sonra sevgili raidin durmadan spamladıgı shatrat portalını acmak 3 4 kez denedım sonunda allyler rahat bıraktı da kaçtık
  • Yeni Oluştur...