Npc Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Beyler ben internet cafede calistirmak istedigimde serverı disarıdan kimse giremedi sadece cafeden oynayanlar girebildi.Emin değilim ama herhalde firewall yüzünden oldu bu olay firewall u cafeye zarar vermeden nasıl kaldırabilirim.Evden dial-up ile calistirinca oluyo ama cafede kablo ile olunca olmuyo :) hehe baslangic a koymayı düşünmüştüm bilg. her acıldıgında full acik bi server sadece gece kapalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Arama yaptım ama anlamadım cok acık yazabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Arkadasım Aynı Sorunlardan Birkac Kisi Daha Thread Acmıstı. Senin Cafeden Acabilmen icin Server ı Actıgın Makına Diger Makınalara baglı olmaması lazım,yani eternet olayı dtun cafeye dagılan ınternetten acaılmıyor.Yni Senin Server ı Acman icin Cafe Degil Tek Bir Makina Lazim.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar