Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hakem: Bülent Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet haklısın. :) ilk yarı berabere, ikinci yarı gs çakar. Oranı kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 4-0 ilk yarı 3 atar ikinci yarıda da 1 tane atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 3ü geçmez fark, gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 GS rahat alır gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 antalyaspor inş puan ya da puanlar alacak bu maçta:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 3 tane atarız baros - ümit ikilisyle lincoln oynamassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Antalya bu maçı da kaybederse rezil bir moralsizlik olur sezon başından, benim Denizli ve Hacettepe ile birlikte küme adayım olur. Gs 2-0 veya 2-1 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 1-1 biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kazanalım da skor önemli değil puan kaybımız olmasın yeter :) çift forvet oynarsak artık hücümda iş yapabiliriz Baros ümit yada baros nonda ossun ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ilk onbir De Sanctis Hasan Şaş Meira Servet Volkan Kewell Aydın Ayhan Arda Nonda Ümit Karan Hasan Şaş sağ bekte.. Kalli strikes back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 BulletRide said: Antalya bu maçı da kaybederse rezil bir moralsizlik olur sezon başından, benim Denizli ve Hacettepe ile birlikte küme adayım olur. Gs 2-0 veya 2-1 alır.haccettepe okadarda kötü değil geçen haftalardada güzel oynadılar,hem fenerdende aldılar 3 puanı geçen seneki gibi ortalarda biyerde olurlar ankaraspor,denizli ve antalya düşer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 unK said: ilk onbir De Sanctis Hasan Şaş Meira Servet Volkan Kewell Aydın Ayhan Arda Nonda Ümit Karan Hasan Şaş sağ bekte.. Kalli strikes back. sağ bekte başka kim oynıyabilir? takımın sakat durumunu biliyo musun yani bu mesajı yazarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hasan sas dısında herkes oynayabilir. bekliyordum boyle bi hamle ben skibbe'den. hasan'ın değil bekte kendi pozisyonunda bile oynamaması lazım. varlıgı takıma buyuk zarar bu saatten sonra. ilerde de baros'u bekliyordum ama onu da almamıs. aydın, arda, kewell aynı anda sahada. kewell zaten cok formda. arda ve aydın da milli maclarda iyilerdi. eger aynı performans devam ederse bu macta neler olur neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 toggie said: hasan sas dısında herkes oynayabilir. tamam hasan oh yes süper bi oyuncu değil ben olsam serkan kurtuluşu koyardım oda ayrı bi konu, ama serkan ı oynatmassan elinde başka alternatif yok yni. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yahu oynatsın şu barosu serkan kurtuluşu bilmemneyi kendi evinde böyle rahat maçta oynamayacak ne zaman oynayacak bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 serkn sakat degılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ama serkan var? o olmadı stoperlerden birini gecirirsin. hasan ne anlar bek oynamaktan, sacmalıktan baska bisey değil bu. kırmızı falan gormese bari keloglan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 umarım çıkıp kapak yapar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iyi goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tebrix nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sağ bekte 10 dakka dayandı hasan aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 1-1 oldu kahve çekirdeği attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar