Brigand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Almanca seçtim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ders seçimleri 24ünde bitiyordu ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 O zaman seçtim zaten oluyo baya seçeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 japonca seçeydin animeyi raw izlerdin :P Almanca iyidir boşver sen, okul bittikten sonra informatik gibi bir bölümde master yaparsın yada daha komplike bir bölüm aklıma gelmiyor şimdi. Almanya onun için herzaman iyi bir seçimdir. Ama ben olsam japonca seçerdim anime+manga için. Zaten almanca ingilizce biliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar