oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 işletim sistemi gibi bişe olacak yakında bu herhalde. application var. chat var.. bi depolama alanı eksik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mail falanda versinler. Arayüzden maillerimizede bakalım. Herşeyi söylemek mi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ilk buna tıklıyorsunuz add application diyorsunuz . sonra buna tıklıyorsunuz ve eski facebooka dönüşüyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 SBNN SENİ YALARIM!!! ÇOK SAOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 noluyor lan asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok ulvi bişey yaptın var ya çok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eyv sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 *&%+^* ulan bu da yeniye döndü . Allah belalrını versin ya insan opsiyon koyar ya mallıktan başka birşey değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet sabun seni yalamalarımı geri alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bence yenisi daha kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 KillerLord said: bence yenisi daha kullanışlı evet lan bende ilk basta sevmedim ama sonradan insan alışıyo. güzel valla ailecek kullanıyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi yenisi kasıo bende dieri taş gibiydi. aynı derdi çeken varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bende de kastı valla bilgisayarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 1 Million People Against New facebook mu ne ole bi gru war 2 milyon user war yeni hedef 10 milyon uye olun sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 SbNN said: ilk buna tıklıyorsunuz add application diyorsunuz . sonra buna tıklıyorsunuz ve eski facebooka dönüşüyor . olmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İlk başta oluyordu hatta burdan bikaç arkadaş da yaptı ama sonra ne olduysa onu da mı engellediler ne yaptılar şerefsizler. Ya çok büyük hata yapıyorlar yada çok doğru bir değişim valla ben bişey diyemiyorum hata yapıyorlar diyorum ama trilyon dolarlık şirketin düşünemediğnii ben mi düşünecem diyorum. Ama yeni facebook iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yok ya oyle geliyo ben nefret ediyodum, sonra temelli buna gecilcegi bloglarinda yazinca temmuz ortasi gibi bunu kullanmaya gectim, alisiyosun 1 haftaya falan simdi cok guzel geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tamam alışana kadar sıkıntı çekliyor bunun farkındayım (Bende 15-20 gün sıkıntı yaşadım) ama bir kere alıştıktan sonra yeni versiyonun çok daha kullanışlı olduğuna sizde hak vereceksiniz. Bir şans tanıyın yahu. Ne bu "Yenisi gitsin eskisi geri gelsin, oturmuş düzeni bozmayın" durumu anlayabilmiş değilim. O zaman Google'ın 10 sene önceki haline geri dönsün. Sanki internet sitelerinin tamamı ilk açıldıkları tasarım ve sistemle yayın hayatlarına devam ediyor. Değişimi kabul edin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hocam yeni ozellikler var diye yeni tasarima guzel demek zorunda degiliz, degisimi kabullenmek/reddetmek ayrimi burada yapilmaz. yeni ozellikler cok basarili, yeni tasarim berbat. yani ayni ozellikler eski tasarima konsa cok daha guzel olurdu. ek: bir omurdur yeni tasarimi kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 deişim kaçınılmaz olandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tasarım konusunda şahis fikrim eskisi gibi köşeli hatlara sahip bir tema kullansalardı daha iyi olur yönünde, bu hali ile biraz chrome'u andırıyor ve ben bu tarz elipssel ya da yuvarlak hatlara sahip görsellerden pek hoşlanmam ama önümüzde alternatifsiz bir şekilde bu var. Mesajın geri kalanı yanlış algılamamdan ötürü yer alan yorum nedeniyle tarafımdan editlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar