Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Amerikadan bir arkadaşım almış gayet de mennun özellikleride aşağıda chipden alıntı. l şık tasarım l Microsoft® Windows® XP Home Edition l Intel® Core® Solo veya Duo Mobile Technology seçimi l HP BrightView teknolojisine sahip 14.1 inç geniş ekran l SATA 5400 rpm sabit sürücü l 802.11 a/b/g l 128 MB Turbocache video belleğe kadar NVIDIA GeForce Go 7200 (belli modellerde) l Express Card uzaktan kumanda (belli modellerde) l 5-in-1 dijital medya okuyucu – Memory Stick, MS Pro, Multimedia Card (MMC), XD ve SecureDigital (SD) desteği l ExpressCard 54/34 girişi l 3 USB 2.0 girişi l HP QuickPlay 2.1 l 1.3 megapiksel (MP) Webcam (belli modellerde) l 2 entegre mikrofon l 2 stereo kulaklık girişi (1 x SPDIF uyumlu) l Dahil olan yazılımlar: HP Photosmart Premier, Norton Internet Security 2006 ve Microsoft Works Suite (belli modellerde) Şimdi soruma gelelim , bu fiyat aralığında ki bu aleti alsam hatamı yapmış olurum birde alırsam nerden alırım Fiyat: 1499 - 1899 arası opsiyonlara bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Özellikleri yanlış almadıysan o fiyat o özelliklere çok çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 milyara kadar limitim var , performans istiyorum leptop tawsiyesi verebilirmisinz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Amerikadan mı getirteceksin sen de, yoksa buradan mı alacaksın ona göre tavsiye verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 burdan malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 msi gx 600 serisi baya performanslı :) extreme edition ını kullanıyorum. 2.6k verdim.. ama it gibi performans alıyorum resmen. basit bi örnek vereyim. assassins creed 1680*1050 çözünürlükte (15 inc ekran) herşey full detay olaraktan kasmadan oynatabildi. teşekkürler msi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Revenqe said: 2 milyara kadar limitim var , performans istiyorum leptop tawsiyesi verebilirmisinz? lvlın son sayısında gayet makul bir fiyata acerın çogüzel performanslı bir laptopu vardı ama dergi yanmda degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sanırım eylül ayıysa gidip alabilrim , ağustossa kasar sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yeni sony vaio fw serisini düşünün abicm bende alıcam bu aralar özellikle fw 11m çok hoş duruyo blu-ray falanda okuyo 2300 ytl civarı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar