Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logout olmamak = kurunun yanında yaşın yanması

-Legendary-

Öne çıkan mesajlar

Bir süre önce aramızdan M.B.(gözlerinin üzerine de siyah bir band koyuyoruz) arkadaşımız şahsım evime gelerek ve pcmi kullanarak paticiğe girme işleminde bulunmuştu.
Zaman aktı yelkovan koştu;
Şahsım paticiğe girmek istedi ve girdi. Ve her zaman yaptıgım gibi ilgilendiğim topiclere msglarımı atmaya başladım. Ama o da ne? ne göreyim ben deil ki M.B.(programa çıkan suçluda yüzünü saklamak için kağıttan bir maske vardır) atıyormuş msgları.
Arkadaşımız evine giderken logout olmamıştır. Olan bana olmuştur tabii. Attıgım msgları bulup editleme işi az önce bitti. (=> kurunun yanında yaşın yanması)
Editlenmiş msgları göreünce tanıyacaımız arkadaşımızı sitem ediyor, kendisini en başta Allah'a, yanolarak da sayın patilere havale ediorum.

Topicin verdiği msg, anafikir: Siz siz olun logout olun. Belki ben deil bir başkasının bilgisayarı olacaktı, belki cafede unutulacaktı logout. O zaman herkes bnm gibi iyi (, güzel, düşünceli, yakışıklı, karizma.... neyse) olmayabilior.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

MrBomb işin varmı yahu haftasonu:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla şimdi gördüm sıkıldım ama aradım test çözüomuş tüh[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...