Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biri banada ekkant versin ='(

ya daha iki hafta once elimde porder paketi vardı almiim dedim ühüh neyse uc gun kaldı ztn serverlar dolu girilmez diye avutuyorum kendimi.
Mesaj tarihi:
EA dan sonunda mailime cevap gelmiş. Özür dilemişler yaşadığım geçikme için ve bugün içinde keylerin elimde olacağını yazmışlar. İnşallah öyle olur yoksa bu gece siparişimi iptal edip buradan kutulu bir paket alıp oynamayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Yuh ya bütün gün çalışıyodum hala gelmemiş HS kodları üstüne bir de bu verdiğiniz bilgiler yeterli değil posta kodunuzu yazın demişler. Lan siteye kaydolurken girmedim posta kodumu vermeden herşeyi kabul ettin ama?!? (uğraşmak istemedim şimdi ezbere bilmiyorum, kabul edince de eeh iyiymiş diyip geçtim)

Vermediğim bilgiyi nasıl soruyosun bana allah aşkına :)

Ya bu adamlar kaç tane order geldiğini falan da mı bilmiyolar ona göre key generate etselerdi yuh ama be...
Mesaj tarihi:
çoook pis küfrettim adamlara son gelen mesaj bana bu.

Hello Aras,

Thank you for writing Electronic Arts Technical Support,

We do apologise for the inconvenience and for the delay. We have been made aware by the Warhammer team that some codes were delayed. We would like to inform you that the Headstart codes and the Unlockable Items code will be sent out later today.

Thank you for your patience and understanding.

Paul C.
EA UK Technical Support
www.lectronicarts.co.uk/support
Mesaj tarihi:
Yok hala yollamadi adamlar, is saatleri mi bitti noldu bilemiyorum da, ea official forumlarda keylerini alamayanlar topigi 12 sayfayi buldu, dava acmaya kalkip advertisement standards'a falan sikayet belirtmeye kalkisanlar olmus, ise yaramaz koskoca EA, hic birsey yapamayiz zaten de, yollasinlar artik yeter.
  • Yeni Oluştur...