Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 link üstteki linktekilere göre bakmıştım ben ama senin gönderdiğin linktekine göre evet saat 11de oluo
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 inş senin dediğindir ama benim dediğim :P
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gmt +2 die biliolrum ben tr'yi cet = gmt+1 olarak yaziyor o sitede oy züden +1saat ekledim ben ama senin verdiğin linkte cet ile aramizda direk 2 saat var.o zaman 11dir heralde
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CET +1'dik sanki bir zamanlar, yaz saatiyle alakalı bişey olmasın?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 saat uygulamasına gore bazen +1 bazen +2 oluyor su anda +1 donemindeyiz
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bugün serverlar 17 den sonra ve 17 gibi açıldıysa 2 saat 16 gibi açıldıysa 1 saat var demek aktif CE ci var mı
Terena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Az kaldı başlayacam şimdi sövmeye, en az 2 hafta oldu ben preorder yapalı keyler hala yok, benim arka 2 saat önce aldık oyunu telefon açtı şimdi bana soruyor abi bu adamlar bi dünya kod göndermiş bana neyi nereye giricem diye
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bana gelmiş kodlar. Ama kabul etmedi kodları. Saat 10u beklemek gerekiyor galiba.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 keyi enrden almıs arkadasın 2 saat once d2d satmıyor tr ye eastore de kalmamıs
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ea storedan ynei bi mail gelmiş.kafalarına çakam bu salakların.saçma sapan bilgiler istiyorlar napıcaklarsa order no ile keyin olmadığı gayet rahat gözükürken salak salak işler yaptiriyorlar. Hi Aras, Thank you for contacting us here at Electronic Arts Technical Support. I’m sorry for the difficulty that you are having with Warhammer Online. To better assist you, please provide us with the following information so we can check on this: - Your account name: - E-mail address listed on the account: - Scanned image of your receipt or confirmation email: - Your Date of Birth: - Your Post code: I will be looking forward for your response and we appreciate your cooperation in this matter. Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://electronicarts.co.uk/support). Best regards, Anthony C. EA Tech Support
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 goa bitti ea başladı toptan salak bunlar
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Terena said: Az kaldı başlayacam şimdi sövmeye, en az 2 hafta oldu ben preorder yapalı keyler hala yok, benim arka 2 saat önce aldık oyunu telefon açtı şimdi bana soruyor abi bu adamlar bi dünya kod göndermiş bana neyi nereye giricem diye * Preorder yaptıktan sonra çok kısa bir sürede geliyor key. Ama tabe yapabildiysen ?
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mosquito said: ea storedan ynei bi mail gelmiş.kafalarına çakam bu salakların.saçma sapan bilgiler istiyorlar napıcaklarsa order no ile keyin olmadığı gayet rahat gözükürken salak salak işler yaptiriyorlar. Hi Aras, Thank you for contacting us here at Electronic Arts Technical Support. I’m sorry for the difficulty that you are having with Warhammer Online. To better assist you, please provide us with the following information so we can check on this: - Your account name: - E-mail address listed on the account: - Scanned image of your receipt or confirmation email: - Your Date of Birth: - Your Post code: I will be looking forward for your response and we appreciate your cooperation in this matter. Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://electronicarts.co.uk/support). Best regards, Anthony C. EA Tech Support * Blizz gib nüfus cuzdanı fotokopini istemediğine şükret bence
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kevinromeo said: Terena said: Az kaldı başlayacam şimdi sövmeye, en az 2 hafta oldu ben preorder yapalı keyler hala yok, benim arka 2 saat önce aldık oyunu telefon açtı şimdi bana soruyor abi bu adamlar bi dünya kod göndermiş bana neyi nereye giricem diye * Preorder yaptıktan sonra çok kısa bir sürede geliyor key. Ama tabe yapabildiysen ? Yapabilmekle alakası yok. Adamlar keyiflerine göre yolluyorlar resmen. Yoksa kodların gönderilmesinin bu kadar düzensiz oluşu açıklanamaz.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 beklıouz hala SE headstart keygırısını bakalım
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hs keyin varsa 11de açılcak işte bende daha key yok gayet sinir bi durum.
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şu an yaz saati olduğu için 1 saat fark var. 9 dedilerse 10da açılacak demektir, değil mi? Şu saat olayı kafa karıştırıcı yahu..
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şu anda hala se preorder satan biyer varmı
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ama 18inde girmek için alabilirsin ea storedan.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Apache said: şu anda hala se preorder satan biyer varmıd2d satıyor ama tr den kabul etmiyor paymenti aq :(
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hala not valid diyor. Acaba 11de mi girmemiz gerekiyor? Yoksa 'Houston, bir problem var' diye mail mi atmamız lazım yine?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu nasıl iştir ya kodlar açıldı ama ea dan gelen kod NOT VALID diyor
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi gene not valid sana diyor d2d nası bi site ise tr ye key satmıyor anasını satayım oynayamıyoruz sadasfds
Öne çıkan mesajlar