Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğru ne var ki bunda ? pre-order olarak sattılar onları bundan sonra alacaklar 18 eylülde bonus itemsiz olarak devam
Sparkcaster said:
oha ya se alamıyosun artık eastore dan, kaldırdık demişler satılmış bütün headstart şeyleri
Mesaj tarihi:
Curunir said:
yalnz oyunu aldmda download açılmadı snrm
downloadable yazıyor sitede ama garip :/

ea'dan dl etmeye kasma hiç çok sorunlu bir sistemi var.
alttaki linktekini kullan yalniz bir torrent programi edinmen gerekiyor.
link
Mesaj tarihi:
direct2drive da se satıyor snrm bonus headstart flm yazmışlar alıcak olan incelesin
oyunu snrm dl sini 18 veya 19 unda çıkarıcak ea bende hiç bir şey yok şu an start la ilgili olarak
Mesaj tarihi:
directdirve tr'ye göndermiyor eu'dan saymıyor bizi.

hertürlü şeyi denedim ama kredikartındaki billing adresinde turkiye geçtiği için kabul etmedi.IP kontrolüde yapıyor adamlar bide.
Mesaj tarihi:
Twisty said:
ea dan hala key alabiliyormuyuz bende alınabilir gozukuyor ama hs keyi yolluyorlarmı yani bosu bosuna almayalım yoksa

key alırsın ama 18'inde oyuna girebilirsin headstart'a giremezsin
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
oha ya se alamıyosun artık eastore dan, kaldırdık demişler satılmış bütün headstart şeyleri

bir yerde SE Pre Order tahminimizden fazla satıldı, yeni key'ler üretiyoruz("generating new keys..." ) yazıyordu. galiba yeni keyleri yetişemicekleri için kaldırmış olabilirler :)

aslında şu saatten sonra pre orderlık bi durum da kalmadı yani :D
Mesaj tarihi:
Mosquito said:
directdirve tr'ye göndermiyor eu'dan saymıyor bizi.

hertürlü şeyi denedim ama kredikartındaki billing adresinde turkiye geçtiği için kabul etmedi.IP kontrolüde yapıyor adamlar bide.
Mesaj tarihi:
ea support saçmaladı.
HS keyimi yollamadınız hala diye mesaj attım adamlar GOA'ya danışın dedi...
supporttaki herifler böyle bi odada kafayı çekip alem yapıor olabilir mi?
Mesaj tarihi:
önceki sayfalarda bana gödnerdikleri yazıda pztda öğlen gibi göndericez dediler bana

beklemekten başka yapacak bişi yok ama yarın gelicektir sabah öğlen yada akşam artik.
Mesaj tarihi:
haklısın da koptum ya
oyunu EA'dan alıyom HS keyini yollamadınız diye mesaj atınca GOA'ya danışın demeleri garip...

EA alıştı, open beta olayından sonra herşeyin suçunu GOA'ya atabilir :D
Mesaj tarihi:
mardox said:
haklısın da koptum ya
oyunu EA'dan alıyom HS keyini yollamadınız diye mesaj atınca GOA'ya danışın demeleri garip...

EA alıştı, open beta olayından sonra herşeyin suçunu GOA'ya atabilir :D

ahahah komik haklısın olabilir boyle bisey ^^
Mesaj tarihi:
yahu şu saat problemni çözemedik gitti CET saati bizden 2 saat geri adamlar 9 diyorsa bizde 11 olur

adrese girersen şuanki cet zamanını görürsün

http://www.world-time-zones.org/zones/central-european-time.htm
  • Yeni Oluştur...