Curunir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yalnz oyunu aldmda download açılmadı snrm downloadable yazıyor sitede ama garip :/
Venator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Open beta client'ını indir oradan patchleyebilirsin.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 doğru ne var ki bunda ? pre-order olarak sattılar onları bundan sonra alacaklar 18 eylülde bonus itemsiz olarak devam Sparkcaster said: oha ya se alamıyosun artık eastore dan, kaldırdık demişler satılmış bütün headstart şeyleri
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 headstart başlamak istiyodum 19unda alınır zate
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Curunir said: yalnz oyunu aldmda download açılmadı snrm downloadable yazıyor sitede ama garip :/ ea'dan dl etmeye kasma hiç çok sorunlu bir sistemi var. alttaki linktekini kullan yalniz bir torrent programi edinmen gerekiyor. link
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 direct2drive da se satıyor snrm bonus headstart flm yazmışlar alıcak olan incelesin oyunu snrm dl sini 18 veya 19 unda çıkarıcak ea bende hiç bir şey yok şu an start la ilgili olarak
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 directdirve tr'ye göndermiyor eu'dan saymıyor bizi. hertürlü şeyi denedim ama kredikartındaki billing adresinde turkiye geçtiği için kabul etmedi.IP kontrolüde yapıyor adamlar bide.
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hmm o zmn ea dan al dl olayı da torrent le çek ben oyle yapıyorum şu an de 8.5 gb ölüm be kardeşim :)
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet ama hızı güzeldi torrent neyseki, 30 saatte fln çektim 1mbit ile.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ea dan hala key alabiliyormuyuz bende alınabilir gozukuyor ama hs keyi yolluyorlarmı yani bosu bosuna almayalım yoksa
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 alacağın oyunun yanında ( pre order ) ibaresi yoksa HS yoktur Twisty said: ea dan hala key alabiliyormuyuz bende alınabilir gozukuyor ama hs keyi yolluyorlarmı yani bosu bosuna almayalım yoksa
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Twisty said: ea dan hala key alabiliyormuyuz bende alınabilir gozukuyor ama hs keyi yolluyorlarmı yani bosu bosuna almayalım yoksa key alırsın ama 18'inde oyuna girebilirsin headstart'a giremezsin
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o zaman mavi den vereyim siparişi ben 50 ytl hem orda 2 gun geç gelsin bişi olmaz ^^
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sparkcaster said: oha ya se alamıyosun artık eastore dan, kaldırdık demişler satılmış bütün headstart şeyleri bir yerde SE Pre Order tahminimizden fazla satıldı, yeni key'ler üretiyoruz("generating new keys..." ) yazıyordu. galiba yeni keyleri yetişemicekleri için kaldırmış olabilirler :) aslında şu saatten sonra pre orderlık bi durum da kalmadı yani :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 direct2drive satıyormuş hala headstart için preorder ama nese, okul açılıyo ders kayıtları felan var cumaya kadar beklicez
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mosquito said: directdirve tr'ye göndermiyor eu'dan saymıyor bizi. hertürlü şeyi denedim ama kredikartındaki billing adresinde turkiye geçtiği için kabul etmedi.IP kontrolüde yapıyor adamlar bide.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ea support saçmaladı. HS keyimi yollamadınız hala diye mesaj attım adamlar GOA'ya danışın dedi... supporttaki herifler böyle bi odada kafayı çekip alem yapıor olabilir mi?
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 önceki sayfalarda bana gödnerdikleri yazıda pztda öğlen gibi göndericez dediler bana beklemekten başka yapacak bişi yok ama yarın gelicektir sabah öğlen yada akşam artik.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 haklısın da koptum ya oyunu EA'dan alıyom HS keyini yollamadınız diye mesaj atınca GOA'ya danışın demeleri garip... EA alıştı, open beta olayından sonra herşeyin suçunu GOA'ya atabilir :D
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mardox said: haklısın da koptum ya oyunu EA'dan alıyom HS keyini yollamadınız diye mesaj atınca GOA'ya danışın demeleri garip... EA alıştı, open beta olayından sonra herşeyin suçunu GOA'ya atabilir :D ahahah komik haklısın olabilir boyle bisey ^^
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oyuna sağ salim başlayabilene "Şifreleme Uzmanı" lisansı verilmesi lazım bence.. bu ne yahu ona kod buna kod..
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pzt sabah 10da başlıcak şifre girme işlemi eğer şifren geldiyse tabi
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yahu şu saat problemni çözemedik gitti CET saati bizden 2 saat geri adamlar 9 diyorsa bizde 11 olur adrese girersen şuanki cet zamanını görürsün http://www.world-time-zones.org/zones/central-european-time.htm
Öne çıkan mesajlar