Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 12sinin aksami gibi almistim, preorderlarda gayet belirtiliyordu headstart verilecegi, benden 1-2 saat sonra alip keylerini bugun alanlar falan var, umarim gelir birkac saate ya, yarin sabah 9 gibi bile gelmesine raziyim yani.
Mesaj tarihi:
abi o kod alakasız, sen git ticket yaz sana mailla gelio bana bugun geldi mail. headstart ve item unlock keyleri farklı o WARSEA den ordaki unlock kod ne işe yario cidden bilmiom =)
Mesaj tarihi:
WARSEA retail gununde, oyun ciktiginda headstart sonrasi accountu aktive etmek icin kod, 1 ekime kadar aktive etmezsen account yalan oluyor, unlock code dedigimiz de muhtemelen bonus content key olsa gerek, ekstra aytimlar, questler vs.

Kastimir sorvis'e dun attim mail, cevap geldi de, adamlar bir ust departmana danisacagiz, biz sizi arariz kivaminda cevap vermisler, hala key falan yok ortada.
Mesaj tarihi:
hangi mail adresine attin ben bi türlü muhattab olabilcek bi support adresi bulamadım.

gerçi cuma gecesi 23.00da fln aldim oyunu en son gelicekler grubundayimdir büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
Customer Service'e ticket atiyorsun, EAStore'dan gir direk customer service'e, sag alttan Contact Customer Service, oradan login olup sag ustten Contact Us, platform olarak Web, category olarak Registration ==> Product Activation yapacaksin. Siparisin Billing Information ve Order Information'i yapistir mesajin sonuna, oyle yardimci olabiliriz diyorlar cunku.

Edit: Mosquito icin yazdim.
Mesaj tarihi:
ben hep oyun adı ile göndermeye çalıştım tabi warhammerda yok tabi.
göndericem bende şimdi ama bu gece göndericeklerdir gibi gelio bana sadece garantileyeyim istiyorum gözlerindne kaçmasın.
Mesaj tarihi:
madboy dedıgını yapmaya calısıyorum ben,ancak ea account bılgılerım dogru olmasına ragmen hatalı deyıp duruyor,ea sıtesınde sorun var,yeni password aldım onu kopyalayıp yapıştırıyorum gene hatalı dıyor.
Mesaj tarihi:
EA Store
Warhammer - Age of Reckoning
Dear aras

Many thanks for your recent purchase of Warhammer.

Demand for the Live Game Headstart has been phenomenal and new keys are being generated at the moment to meet this demand – you will receive an email with your Live Game Headstart and In Game Item keys as soon as possible. We expect the keys to be ready on Monday afternoon.

We apologise for this inconvenience, and assure you we are doing everything possible to secure your game keys as soon as possible.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact your Customer Support team.

Many Regards

The EA Store team.

pazartesi öğlen hazır olcak dio gerçi headstart tr saatiyle sabah 10da açılcak.büyük ihtimal yarın yalan olcak headstart bizim için
Mesaj tarihi:
ühüh yaa canım pq yapmak istiyor.

bu arada release de grafiklerde değişiklik falan varmı yoksa ob yi olduğu gibi koymuşlarmı.ayrıca bi trick acc namelerinizi yazmayın.
Mesaj tarihi:
Bana da aynısı gelir o zaman muhtemelen, en son bana da "daha üst makama yolladık" mesajı geldi.

Ben yarın akşama kadar giremiycem zaten de, yapılanın ayıp olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu yani. Zaten 3 güncük headstart var, beceriksizlikleri yüzünden biri gidiyor, biri de artık GOA'nın beceriksizliği yüzünden gider gene site göçer, son günü de queue beklerken geçirirsek public release'i yakalarız inşallah.
  • Yeni Oluştur...