Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İyi de şuan girilen headstart keyler CE olanlar.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet öyleymiş sonradan farkettim :D
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende dün söledim eastoredan bugün geldi mail şifrelerle
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok ağır küfür edeceğim ama yakında, zaten 9 tane key gönderiyorlar "Bununla accountunu açacaksın, bununla siteye gireceksin, bununla oyuna gireceksin, bu ob, bu hs ama SE, bu CE HS, bu HSUSCESEGEJSKE, oyundan çıkarken bu keyi gireceksin" falan diye. Bu keylerin yarısı çalışmıyor, yarısını nereye gireceğine karar veremiyorsun çünkü inatla invalid diyor, bana gelen CE mi SE mi yazmıyor, HS yazıyor sadece, babama mı HS neye HS? Valla fenalık geldi ya, GOA'ya da EA'ye de arkadaş, yapacağınız işe sokayım yani. Ulan en moron oyunda bile bu kadar çile çekmiyorduk be, nasıl bürokrasidir bu, çarkınıza sıçayım yani. OF
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oyuna girince birşeyin kalmaz ;)
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hayır OB'ye girmek için de bir bunun kadar çile çektim, bu kadar mı yetersiz bir sistem olur yani.
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Spidee said: Hayır OB'ye girmek için de bir bunun kadar çile çektim, bu kadar mı yetersiz bir sistem olur yani. +1
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Spidee said: Çok ağır küfür edeceğim ama yakında, zaten 9 tane key gönderiyorlar "Bununla accountunu açacaksın, bununla siteye gireceksin, bununla oyuna gireceksin, bu ob, bu hs ama SE, bu CE HS, bu HSUSCESEGEJSKE, oyundan çıkarken bu keyi gireceksin" falan diye. Bu keylerin yarısı çalışmıyor, yarısını nereye gireceğine karar veremiyorsun çünkü inatla invalid diyor, bana gelen CE mi SE mi yazmıyor, HS yazıyor sadece, babama mı HS neye HS? Valla fenalık geldi ya, GOA'ya da EA'ye de arkadaş, yapacağınız işe sokayım yani. Ulan en moron oyunda bile bu kadar çile çekmiyorduk be, nasıl bürokrasidir bu, çarkınıza sıçayım yani. OF +1
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kod konusunda haklısınız herşey için farklı günlerde kod yollamak saçmalık ama yapabileceğimiz birşey yok :(
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SE için keyler gönderildi mi? alan varsa kaç günde aldı? (rabbim senditten wow istediğim zamanlar gibi oldum, ptt yüzünden gelip gelmeyeceği meçhuldu :)) bu mal EA bi açıklama yazsa kenarı köşeye veya order confirmation mail de belirtse akşama yolluyoz fln...
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi çok basit be sistem. ob için bir kod headstart için bir kod oyun için extralar için bir kod var
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Spidee said: Bu keylerin yarısı çalışmıyor, yarısını nereye gireceğine karar veremiyorsun çünkü inatla invalid diyor, bana gelen CE mi SE mi yazmıyor, HS yazıyor sadece, babama mı HS neye HS? OF Abi, ce collectors edition demek se standart edition demek hangisini aldıysan onun kodu gelir ce ler 160 ytl civarı öyle diyim.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gelmiş SE kodlarım oh. SE'lerin kod girme olayı ne zaman olacak bu gece mi ?
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim kodumu yollamamış ulan allahsız EA
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mortis said: Gelmiş SE kodlarım oh. SE'lerin kod girme olayı ne zaman olacak bu gece mi ? yarın sabah 10(muş)
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 e bizim serverlar yarın açılmıcak mı son anda mı yaptıracaklar. CE'ler ne güzel bi gün önceden yaptılar
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SE icin; # SE Key validation available 9am CET Monday # SE Head Start access granted when key is registered
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 heh bırakta 110 ytl ve 80 ytl fark ödeyenlerde bir gün erken başlasın
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bende de kod yok hala.. İllaa strese sokacaklar adamı ya.
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende verem spiaris link verebilick varmi hangi urun?
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 preorder bitti artik ea sadece 18'inde oyuna girebileceğin versiyonu satio 35 pound fiyatıda
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Adamlar sold out diyorlar da, 2-3 gun hatta 5 gun once preorder yapanlarin nerdeyse yarisi daha keylerini alamadi, official forumlara bakiyorum EA'in, onbinyuzbesmilyon tane topik var ve moderatorlerin bile gidip goz attigi yok, kriz geciriyor millet, ben de patlayacam az kaldi yani.
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 THARKAS said: peki o turkiyeye gelicekmi? adamlar kutu satmıolar netten download etmene izin verio oyunu sadece sana cdkey gönderio 18'inde girmek için gerekli cdkeyi anında gönderdiler bana ama headstart gelmedi daha dün gece aldım oyunu
Öne çıkan mesajlar