Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok ağır küfür edeceğim ama yakında, zaten 9 tane key gönderiyorlar "Bununla accountunu açacaksın, bununla siteye gireceksin, bununla oyuna gireceksin, bu ob, bu hs ama SE, bu CE HS, bu HSUSCESEGEJSKE, oyundan çıkarken bu keyi gireceksin" falan diye.

Bu keylerin yarısı çalışmıyor, yarısını nereye gireceğine karar veremiyorsun çünkü inatla invalid diyor, bana gelen CE mi SE mi yazmıyor, HS yazıyor sadece, babama mı HS neye HS?

Valla fenalık geldi ya, GOA'ya da EA'ye de arkadaş, yapacağınız işe sokayım yani.

Ulan en moron oyunda bile bu kadar çile çekmiyorduk be, nasıl bürokrasidir bu, çarkınıza sıçayım yani.

OF
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Çok ağır küfür edeceğim ama yakında, zaten 9 tane key gönderiyorlar "Bununla accountunu açacaksın, bununla siteye gireceksin, bununla oyuna gireceksin, bu ob, bu hs ama SE, bu CE HS, bu HSUSCESEGEJSKE, oyundan çıkarken bu keyi gireceksin" falan diye.

Bu keylerin yarısı çalışmıyor, yarısını nereye gireceğine karar veremiyorsun çünkü inatla invalid diyor, bana gelen CE mi SE mi yazmıyor, HS yazıyor sadece, babama mı HS neye HS?

Valla fenalık geldi ya, GOA'ya da EA'ye de arkadaş, yapacağınız işe sokayım yani.

Ulan en moron oyunda bile bu kadar çile çekmiyorduk be, nasıl bürokrasidir bu, çarkınıza sıçayım yani.

OF

+1
Mesaj tarihi:
SE için keyler gönderildi mi? alan varsa kaç günde aldı? (rabbim senditten wow istediğim zamanlar gibi oldum, ptt yüzünden gelip gelmeyeceği meçhuldu :))

bu mal EA bi açıklama yazsa kenarı köşeye veya order confirmation mail de belirtse akşama yolluyoz fln...
Mesaj tarihi:
Spidee said:

OF

Abi,
ce collectors edition demek
se standart edition demek
hangisini aldıysan onun kodu gelir ce ler 160 ytl civarı öyle diyim.
Mesaj tarihi:
Adamlar sold out diyorlar da, 2-3 gun hatta 5 gun once preorder yapanlarin nerdeyse yarisi daha keylerini alamadi, official forumlara bakiyorum EA'in, onbinyuzbesmilyon tane topik var ve moderatorlerin bile gidip goz attigi yok, kriz geciriyor millet, ben de patlayacam az kaldi yani.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
peki o turkiyeye gelicekmi?

adamlar kutu satmıolar netten download etmene izin verio oyunu sadece sana cdkey gönderio

18'inde girmek için gerekli cdkeyi anında gönderdiler bana

ama headstart gelmedi daha dün gece aldım oyunu
  • Yeni Oluştur...