Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Blackice said: Bende EA dan SE almıştım oyunu, Hesaptan para çektiklerine dair bir email atmışlar bugün ama UNLOCK Key mail olarak gelmemiş... ea.store Order Details de WARSEA key görünüyor fakat bende de Headstart için ne bir kod ne de bilgi var... Pek sorun olucağını sanmıyorum, ya Abso nun dediği gibi tek koda la yapılıyordur, yada bugün yarın gelir mail le key. EA işleri son dakika yapmayı seviyor, OB key ide OB başlamadan 1 gün önce gelmişti aynı durumdayım. EA ya mail falan mı atsam diyorum
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 3-5 gun demislerdi bana, 2 gunde gelmisti galiba.
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 merak etmeyin preorder sırasına göre yawaş yawaş yolluolardır.Ben baya önce preorder yapmıştım bugun gelmiş bana mesela bonus item ve headstart kodum.
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mortis said: Blackice said: Bende EA dan SE almıştım oyunu, Hesaptan para çektiklerine dair bir email atmışlar bugün ama UNLOCK Key mail olarak gelmemiş... ea.store Order Details de WARSEA key görünüyor fakat bende de Headstart için ne bir kod ne de bilgi var... Pek sorun olucağını sanmıyorum, ya Abso nun dediği gibi tek koda la yapılıyordur, yada bugün yarın gelir mail le key. bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ? KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bekleyin az banada gelmedi gelir Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bozkurtt said: bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ? Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir.. Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç. KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oke saol Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baggio said: bozkurtt said: bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ? Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir.. Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç. link verir misin oraya ben de oraya ticket açiim çünkü bakındım nerden mail atabilirim die de bulamadım MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DL Icon kimsede calismiyor da, zaten OB client varsa onu patchleyip direk release'e hazir olunur, dert degil o. OB Client yoksa da girip cekilebilir official siteden, patch falan cikaracaklar muhtemelen, ya da direk boyle apdeytsiz haliyle oynayacagiz galiba, bakalim. Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Site süper zaten ya ehe, başlı başına 13+ adventure oyunu. edit: lol link sıçtı galiba session ID falan diye. Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tamam buldum saolasın ^^ Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İşte PC PS3 vs. olan yerden Web, sonraki kutudan da Activation. Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Spam klasörünüzü de gözleyin bu arada, enteresan bi şekilde bütün mailler spam olarak geldi bana EA Store'dan, ilk order receipt hariç. MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 AHAHAHAH abi ilginc bir sekilde daha support ticketi yazarken mail geldi, sorunuz databeyzimize alindi, 24 saat icinde cevaplanacaktir diye, benim katiyen yazmadigim/yapmadigim birsey cikti yazida, anlamadim, hatlar karisti galiba. of. bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ea eu sport ordan ara kısmına warhammer head start key yazıon çıkı galiba Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lol sıçtım galiba biraz, linkte session ID varmış ondan olabilir. Buraya girdikten sonra en sağ altta "Contact Customer Service" var, oradan sonra da sağ üstten 3. tab "Contact Us" var, ticket o şekilde oluyo işte. C3nK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hala gelmedi mail, ticket attim inşallah gelir yarin Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hala key alıp headstart a girme sansımız varmı? MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CE yalan olur artik da, SE keylerin gelmesini bekliyoruz birkac kisi iste. Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 se alsam elimde patlamaz dimi bide diyorar boxlar daha ucuz olcak bide betada kullandımız clienti kullanıcaz dimi yksa 9 gb gene cekelim derken hs nin bi mantıgı kalmayack MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Clientlar ayni evet, heryerde oyle yaziyor zaten, bu saatten sonra da bi degisiklik yapacaklarini sanmam acikcasi, open beta ile headstart bildigin ust uste geldi, adamlar en kotu ihtimal patch cikarirlar yani. Edit: Elinde patlar mi patlamaz mi bilemem de, yarin sabaha kadar SE headstart baslamiyor, ama yine de kesin bir bilgim yok. Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi mavi de onsiparis 50 ytl ye geliyor tamam item mitem bisilr olmayacak hs de oynamicaz ama he dijital alıoruz hem pahalı alıyoruz galiba benmi yanlıs anladım yoksa C3nK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CE keyini almayan varmi ? SEler buyuk ihtimal bu akşama kadar gönderirler heralde KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şaka gibi ea dan key geldi headstart girdim hatalı key diyor kopyala yapıştır yaptım yanlış yazmam söz konusu değil Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3563231-ea-store-se-preorder-kodlar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bekleyin az banada gelmedi gelir
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bozkurtt said: bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ? Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir.. Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baggio said: bozkurtt said: bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ? Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir.. Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç. link verir misin oraya ben de oraya ticket açiim çünkü bakındım nerden mail atabilirim die de bulamadım
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DL Icon kimsede calismiyor da, zaten OB client varsa onu patchleyip direk release'e hazir olunur, dert degil o. OB Client yoksa da girip cekilebilir official siteden, patch falan cikaracaklar muhtemelen, ya da direk boyle apdeytsiz haliyle oynayacagiz galiba, bakalim.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Site süper zaten ya ehe, başlı başına 13+ adventure oyunu. edit: lol link sıçtı galiba session ID falan diye.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İşte PC PS3 vs. olan yerden Web, sonraki kutudan da Activation.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Spam klasörünüzü de gözleyin bu arada, enteresan bi şekilde bütün mailler spam olarak geldi bana EA Store'dan, ilk order receipt hariç.
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 AHAHAHAH abi ilginc bir sekilde daha support ticketi yazarken mail geldi, sorunuz databeyzimize alindi, 24 saat icinde cevaplanacaktir diye, benim katiyen yazmadigim/yapmadigim birsey cikti yazida, anlamadim, hatlar karisti galiba. of.
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ea eu sport ordan ara kısmına warhammer head start key yazıon çıkı galiba
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lol sıçtım galiba biraz, linkte session ID varmış ondan olabilir. Buraya girdikten sonra en sağ altta "Contact Customer Service" var, oradan sonra da sağ üstten 3. tab "Contact Us" var, ticket o şekilde oluyo işte.
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hala gelmedi mail, ticket attim inşallah gelir yarin
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hala key alıp headstart a girme sansımız varmı?
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CE yalan olur artik da, SE keylerin gelmesini bekliyoruz birkac kisi iste.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 se alsam elimde patlamaz dimi bide diyorar boxlar daha ucuz olcak bide betada kullandımız clienti kullanıcaz dimi yksa 9 gb gene cekelim derken hs nin bi mantıgı kalmayack
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Clientlar ayni evet, heryerde oyle yaziyor zaten, bu saatten sonra da bi degisiklik yapacaklarini sanmam acikcasi, open beta ile headstart bildigin ust uste geldi, adamlar en kotu ihtimal patch cikarirlar yani. Edit: Elinde patlar mi patlamaz mi bilemem de, yarin sabaha kadar SE headstart baslamiyor, ama yine de kesin bir bilgim yok.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi mavi de onsiparis 50 ytl ye geliyor tamam item mitem bisilr olmayacak hs de oynamicaz ama he dijital alıoruz hem pahalı alıyoruz galiba benmi yanlıs anladım yoksa
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CE keyini almayan varmi ? SEler buyuk ihtimal bu akşama kadar gönderirler heralde
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şaka gibi ea dan key geldi headstart girdim hatalı key diyor kopyala yapıştır yaptım yanlış yazmam söz konusu değil
Öne çıkan mesajlar