Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blackice said:
Bende EA dan SE almıştım oyunu, Hesaptan para çektiklerine dair bir email atmışlar bugün ama UNLOCK Key mail olarak gelmemiş...
ea.store Order Details de WARSEA key görünüyor fakat bende de Headstart için ne bir kod ne de bilgi var...
Pek sorun olucağını sanmıyorum, ya Abso nun dediği gibi tek koda la yapılıyordur, yada bugün yarın gelir mail le key.

EA işleri son dakika yapmayı seviyor, OB key ide OB başlamadan 1 gün önce gelmişti

aynı durumdayım. EA ya mail falan mı atsam diyorum
Mesaj tarihi:
merak etmeyin preorder sırasına göre yawaş yawaş yolluolardır.Ben baya önce preorder yapmıştım bugun gelmiş bana mesela bonus item ve headstart kodum.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Blackice said:
Bende EA dan SE almıştım oyunu, Hesaptan para çektiklerine dair bir email atmışlar bugün ama UNLOCK Key mail olarak gelmemiş...
ea.store Order Details de WARSEA key görünüyor fakat bende de Headstart için ne bir kod ne de bilgi var...
Pek sorun olucağını sanmıyorum, ya Abso nun dediği gibi tek koda la yapılıyordur, yada bugün yarın gelir mail le key.

bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ?
Mesaj tarihi:
bozkurtt said:
bide oyunu dowlan etmek için ea dowland managr yükledimde orda dowland ikonu war war için ama çalışmıo ?

Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir..

Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
bozkurtt said:

Ben de merak ediyorum o ne zaman açılacak. Beta client olmasa yanmıştık yani, 9GB clienti 2 saatte çekicez mi sanıyolar nedir..

Direk mail değil KillerLord, EA Store support bölümüne girip ticket açman lazım. Kategori olarak Web > Activation Problem seç.

link verir misin oraya ben de oraya ticket açiim çünkü bakındım nerden mail atabilirim die de bulamadım
Mesaj tarihi:
DL Icon kimsede calismiyor da, zaten OB client varsa onu patchleyip direk release'e hazir olunur, dert degil o. OB Client yoksa da girip cekilebilir official siteden, patch falan cikaracaklar muhtemelen, ya da direk boyle apdeytsiz haliyle oynayacagiz galiba, bakalim.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAH abi ilginc bir sekilde daha support ticketi yazarken mail geldi, sorunuz databeyzimize alindi, 24 saat icinde cevaplanacaktir diye, benim katiyen yazmadigim/yapmadigim birsey cikti yazida, anlamadim, hatlar karisti galiba. of.
Mesaj tarihi:
se alsam elimde patlamaz dimi bide diyorar boxlar daha ucuz olcak bide betada kullandımız clienti kullanıcaz dimi yksa 9 gb gene cekelim derken hs nin bi mantıgı kalmayack
Mesaj tarihi:
Clientlar ayni evet, heryerde oyle yaziyor zaten, bu saatten sonra da bi degisiklik yapacaklarini sanmam acikcasi, open beta ile headstart bildigin ust uste geldi, adamlar en kotu ihtimal patch cikarirlar yani.

Edit: Elinde patlar mi patlamaz mi bilemem de, yarin sabaha kadar SE headstart baslamiyor, ama yine de kesin bir bilgim yok.
Mesaj tarihi:
abi mavi de onsiparis 50 ytl ye geliyor tamam item mitem bisilr olmayacak hs de oynamicaz ama he dijital alıoruz hem pahalı alıyoruz galiba benmi yanlıs anladım yoksa
  • Yeni Oluştur...