KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ewet warsea banada geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende EA dan SE almıştım oyunu, Hesaptan para çektiklerine dair bir email atmışlar bugün ama UNLOCK Key mail olarak gelmemiş... ea.store Order Details de WARSEA key görünüyor fakat bende de Headstart için ne bir kod ne de bilgi var... Pek sorun olucağını sanmıyorum, ya Abso nun dediği gibi tek koda la yapılıyordur, yada bugün yarın gelir mail le key. EA işleri son dakika yapmayı seviyor, OB key ide OB başlamadan 1 gün önce gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Open betada beklettiler, umarım head startta da bekletmezler :S Zaten 2-3 gün HS var, 1 günü giderse kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sitede WARSEA gözüküyor simdi, headstart ya da item kodlarını herhalde son günde falan yollayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dionero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende ea store dan 3-4 gün önce almıştım ancak open beta kodundan başka bir kod gelmedi.Siteye giriş yapamıyorum invalid password diyor,şifremi doğru girdiğimden eminim.Aynı sorunla karşılaşan var mı? Düzenleme:Firefox la ilgili bir sorun sanırım Ie kullanarak giriş yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 headstart gelmemiş banada henüz diğer 2 kod sanırım ob ve bonus item kodları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 saat 21 de bu mail gelmiş. 15 inde headstart kodunu girip başlıyorum burası okeyde UNLOCKABLE ITEMS: bu kod standart pre orderda varmıydıki ? bide 17 sinde full game codu yollıcaklarmış. neyse sanırım mail gelen şanslı kişilerdenim :) Dear BURAK, Welcome to WAR! Thank you for pre-ordering Warhammer Online: Age Of Reckoning from EA Store. We wanted to let you know that the Warhammer Beta you have downloaded will automatically patch itself to become the full game. You do not need to download any other files. If for any reason you have not been playing the Beta – and need to download the game client – please follow this link to access your game: http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=en For those of you with access to the Live Game Head Start and Unlockable Items, these codes are listed below. LIVE GAME HEADSTART: PSEA0N-xxxxxxxxxxxx UNLOCKABLE ITEMS: PSEG0N-xxxxxxxxxxxxxxxxxx The Live Head Start is currently scheduled to start 00.00AM GMT on September 15th. Simply enter the code at the Warhammer website http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en and you’ll be in the game! Your code for accessing the full game will be sent to you on Wednesday 17th September. If you are having trouble downloading the Warhammer Beta please contact customer services by clicking here and we will help you. Good luck preparing for War! The EA Store team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 EA dan pre-order yapıpda headstart kodu gelmeyenler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Var, bana daha headstart kodu gelmedi ama herhalde yarına gelir sabırlı olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yok bana da hala gelmedi, isin ilginci WHAlliance'ta gordugume gore patir patir gelmeye baslamis millete, herkes geldi geldi yeni geldi heyo diye postlar atmis, ifrit oldum niye gelmedi benimki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gelir o zaman az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Umarim ya, cuma aksami yaptim zaten preorderi, bir an dusundum ulan beta bitiyor diye yaninda headstart falan vermiyorlar mi diye de, yapamazlar oyle bir sacmalik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende bugun sabah pre-order ettim.Ama daha gelmedi.Gelenler acaba ne zmn almışlardı paketlerini söylüyebilirlermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ilk kod 24-30 saat sonra gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 WARSEA kodunu diyorsan aldigim anda geldi.HS kodunu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 warsea hemen geliyor 3-5 saat içinde hs kodu yeni gönderilmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sabahtan beri hs ve diğer kodları bekliyorum warsea aynen order confirmation mailde hemen geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ce hemen gelir çünkü kodlar birazdan girilmeye başlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 se mi girilcek? hs kodu girilcek şuan sonrada 25'ine kadarda gerçek oyun kodu(warsea ile başlyan)girilmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 se gelmedi bana hem ce hem se aldık :D se nin kodlarda kayıp şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hala gelmedi, patlayacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben de. :( Adamlara mail attım, "baba o keylerin gelmesi 3 ile 10 gün arası sürebiliyor yæw" diye cevap verdiler, şaka gibi. Headstart kodunu public release'den sonra alma ihtimalimiz bile var yani bu dedikleri doğruysa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yok daha neler email e yazsana o zaman nasıl headstart yapıcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Attım zaten de 23.30 falandı, yarın görücez artık. Bu arada siz de key istemek için atıcaksanız istedikleri bilgileri söyliyim de birer mail fazladan beklemeyin; Order Number Full Name E-mail Order Date Postal Code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Warsea keyi var da diğer keylerden de mailden de eser yok. Headstart yapmadıktan sonra kodu olsa ne olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar