Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mail ata ata kanka olduk zaten adamlarla. Bir tane daha atarız, ilgi istiyorlar. Sanki onlar müşteri eykey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eve yeni geldim, kapiya birakmislar kutuyu, uzerinde cabuk yerine ulastirin filan yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yok artık :S Kargo şirketlerinin öyle birşey yapma hakları var mı? Eşyayı bırakıp gitmek gibi yani.. Bu arada mail attım tekrar. Bakalım ne olacak. Headstart için mail attığımda kodları yollamışlardı, şimdi de yollarlar herhalde. Güvenemiyorum ya adamlara resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 e bulamayinca napicaklar? gitmektense, kapima birakilmasini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Normalde bir kağıt bırakırlar eşyayı en yakın hangi şubeden alabileceğinizi söyleyen. Gidersin böyle böyle dersin, alırsın eşyanı. Kapıya bırakmak biraz özensizlik gibi geldi bana. Sonuçta kargo şirketi eşyayı satan ve alan arasında bir aracı sadece. Eşyaya zarar verebilecek şeyler yapması garip geldi de onun için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar