Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP alsam şimdi?

Anevquemar.

Öne çıkan mesajlar

pspde daha önce oynadım azda locko roco burnout ve cod tarzı oyunları oynayabiliyorum sıkılmadan w910i var ama sıktı iyice problemleri onun için müziğede ihtiyacım var filmde izlerim gibime geliyor o yüzden alayım diyorum.

şimdi diğer topiclerde kırılmıyor falan artık dendi acaba durum nedir şuan?

ve kırdırsam oyunları nerden bulabilirm pc yok diyelim?
(gelecekte yok dedik hadi)

bide ünide derste oynanır mı :D

ha bir sorum daha var teknosa 450 diyor ark çok pahalı dedi dienardır media markttır alabilecegim arkası saglam biryer biliyormusunuz?

ps: konsol bölümüne giren var mı bilmiyorum ama özellikle meyhım aga el atıver :(

hatta meyhım senden alayım aleti varsa sende ?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tüm sorularına ilk öncelikle yanıt vereyim.

1. versiyonu ne olursa olsun pandora sistemi ile kırılması basit, 2. kırılmış bir psp gerekli bunun için. sağda solda cuzi miktarlara kıran kişiler var.

2. kırdıysan oyunları bilgisayarın yokken biraz zor bulabilirsin. anca işte böyle korsan cd falan satan yerlerden alıp atarsın cihazına oynarsın.

3. derste oynanır :)

4. teknosaya, bimekse veyahüt bu tip mağazalardan garantili olmasını çok istemiyorsan alma derim. donanımhaberde falan pazar bölümlerini takip et, spot satıcılar slimleri 260-280 ytl arası veriyor. fatler zaten max 200 ytle gidiyor.

5. bende psp var fakat şuan ben kullanıyorum ps3 ile optimazyon içinde hehe :)

6. ben şu ana kadar pspi alıpta pişman olmuş kişi duymadım açıkçası, her alan memnun yani. seninde memnun olacağını sanıyorum. vaktinde varsa tadından yenmez :)

hadi hayırlı olsun şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Garantili aletin fiyatı 450-500 lira garantisi de 2 sene.

PSP sağlam birşey. Düşürmezseniz fırlatmazsanız kullanırsınız epeyce. Bozulsa bile git yenisini al aynı paraya gelecek garantili ürünle ve 2 senede 2 tane bozmak da zor iş.

Gerçi sizin bileceğiniz iş garantisiz al demiş gibi olmayayım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...