Zeug Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Beyler bana su nebuladaki kulucka sıtemını bulabılırmısınız...?[signature][hline]For Glory and Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sen arayamıyo musun? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 dışarıdan alınmayan bir şeyi nerden bulayı düşünüyorsunuz ?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeug Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 madenkı gordun bu yazıyı bı zahmet mailime atıver silencer :)[signature][hline]For Glory and Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeug Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ayrıca silencer menulerde senın scp lerine rastlayamadık senın kudretlı ellerınle yazılmıs davalardan yolla bıraz :)[signature][hline]For Glory and Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kendin yaz. Nebula ocak scriptlerinin yeterince boku çıktı heryerde war ama gördük ki sadece script ile olmuyor bu işler Yönetim de çok önemli ve bu konuda silencer gayet başarılı oldu scriptler dışarı çıksada shardın sağlam bir şekilde oturduğu ortada kim ne derse desin . Ama demeden geçemiyorum .....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Zeug, 22 Nisan 2004 19:42 tarihinde demiş ki: ayrıca silencer menulerde senın scp lerine rastlayamadık senın kudretlı ellerınle yazılmıs davalardan yolla bıraz :) Kusura bakma ama senin gibi insanlar yüzünden şimdi bu kadar çok ultima shard'ı var.Scriptin 'S' sini bilmeyen adamlar server kuruyor.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar