Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni nesil kızlar BALIK ETLİ ve TOMBUL. Hep bilgisayar yüzünden, eskiden top falan oynanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o değil de imzanda hata var değişken olarak neyi alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya konuyu değiştirmesene haksız mıyım ya neden böyleler :( (dx eklicem tamam :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 haksızsın anoreksiya olan da var bol bol, 40 kilo 172 cm boyuyla bana gelip "ya kıçım çok büyük :((" diyen olmuştu, inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oha yüzyılın tespiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yanlış bence tamam artış olmuştur da nüfus sayımı yapıp kanıtlamadığınız sürece geçersiz ^^=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 istisnalar kaideleri bozmaz diyorum. facebookta üniversitelerin 2008 girişliler gruplarına bakar mısın pls görceksin gerçekleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2088 gişrlier çokm u güzel lan oley beae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 e şimdi ona bakarsan bilgisayar müh. okuyorum, sınıftakı erkek:kız ratiosu 3:8 hatta biri de mankenlik yapıyor uyduruk bir ajansta dfsf bütün genellemeler yanlıştır falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 heyecandan çok rezil typo yapmışım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masquerade said: 2088 gişrlier çokm u güzel lan oley beae. :( fly elektronik makina inşaat bunları falan düşün. ayrıca konuyla ne alakası var ya benim kafam o kadar kompleks çalışmıyo genellemeler yanlıştır ama bu doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İİBF POWAH !1111!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oha 2008 girişlilere bakanları ilkokul çıkışlarında bekleyen liseli gençlere benzetiyorum fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yapma. Liseli gençler neden ilkokul çıkışı beklesin.Gider başka okulun çıkışını bekler ya da kendi okulunun çıkışını bekler. Ayrıcana da kızlar tenis oynasın ,voleybal oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar