Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Pre Order Pack/CE kod vsvs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün türkiyede bir siteden önsipariş vermiş olmama rağmen gelmeyen kodlar nedeniyle, saçma sapan bir durum içersindeyim.
Siteyle konuştum ettim distrübütörden kendilerine bu konuda bir bilgi verilmediğini söyleyip durdular, pre order pack almak gerekiyor sanırm illa, ama saçma kısım da aslında 160 ytl lik collector's edition a da dahil olması gerektiği bu kodların..

Herneyse, uzun lafın kısası dükkanlarda bulamayınca ben de dedim kesin pati'de vardır bu oyunun forumu bi şansımızı orda deneyelim.Head start için vs kullanmak amacıyla pre order pack arıyorum, bayağı araştırdım netten ama herhangi bir sonuç bulamadım heryerde stoklar bitmiş.Elindeki kodu bana satacak birilerin arıyorum..

PS:Bir yerde olduğunu bilipte söylemeyen ... ayıp yani yahu niye söylemiyosun forum paylaşım kardeşlik hani?
Mesaj tarihi:
Hemen verelim sana bir link EA Store

CE kalmamıştır ama REGULAR Pre-Order satın alıp, 15 inde Headstart ile başlarsın (hatta CD Key hemen gelirse bugün betaya bile girersin)
Dijital olarak alıp, sadece Download etmen gerek (oyunun yoksa)
Mesaj tarihi:
Anladım, hem head start hem CE istiyorum ben biraz nazlıyım...burdan sipariş verip bir de türkiyeden CE alayım toplam 240 ytl ye oh keyif..

Gerçi bu saatte de bana preorder code u satacak adam bulunmaz gibi geliyor.. Pek takip etmiyordum oyunun çıkışından bile geçen hafta haberim oldu o yüzden böyle kaldım mutsuzum..
Mesaj tarihi:
Kararsızlık kötü şey..

En iyisi 19 unda CE min gelmesini bekleyeyim ben, hızlı kasarım zaten yetişirim gibi.. hem serverlarda oturmuş olur dimi..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben hem CE aldım hemde gittim SE aldım, SE EA'dan alınmıştır. bonus itemler içerir henüz hiç bir hesaba keyleri girilmemiştir. kendi kayıt olacağınız hesana keyleri girebilrisiniz. o yüzden SE KODU SATILIR
Mesaj tarihi:
NeroWarden said:
Türkiye'de D&R larda, megavizyonda felan ne zaman satışa sunulur oyun? CE değil standart paket :D Pahalı gaççıyo CE
mavishop da 19 unda gelcek diyor D&R dede büyük ihtimal 19 unda gelir
Mesaj tarihi:
Ne kadardan satışa sunarlar bu paketi 38 eur ea store da. Headstartta başlayanların yorumları etkili olacak alıp almamamda yoksa patch beklicem bazı şeylerin düzelmesi için.

Zaten harç kredi kartı tatil felan derken iyice borç batağına düştük. Boşuna yatırım yapmayalım buna :D
  • Yeni Oluştur...