Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: işte oyüzden mmorgpden çok oyun sürekli olan Team Fortress gibi. Çok güzel bir özet. Sadece bu nedenden dolayı oyunu alıp oynayacam. Craftingmiş, raidmiş cart curt baydı beni yeteri kadar. Hep aynı şeyleri kasmak, her mmoda olduğu gibi 200 kere altın madeni bulup altın bar spamlemek, koca max levelda epic itemla donatılmış adamın gidip 10 level önce takıldığın yerde ot böcek avlaması yerine bu alternatif daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çiçek toplamak isteyen wow da kalabilir np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mur'u yu buraktım geldim sırf mesai gibi raid attendance'a devam etmemek icin :D ne bu sabah iş, akşam iş (eş olması lazım aslen fakat wow ftl). Oyunun beta izlenimleri üst düzey, daha level 13ken azımızın suyu aka aka pvp yaptık,, keyif 1milyon.. Xuru - level 16 - Swordmaster :P Yanaşmayın keserim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yaa bıraaghh, elf seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oyuna login oluyosunuz mapin altındaki icona tıklıyosunuz ve bu kadar aksiyondasınız.. işiniz bitiyo çıkıp KALDIĞINIZ yerden devam ediyosunuz travel time sıfır varmı ötesi ya... lvl derdi yok bişi yok. dün azgınlar gibi oynadım çıldırmışım acıkmışım böle oyuna. gözlerim dönüyor yine akşam olsada eve gitsek diyorum:) burda emote dan bahsediyosunuz. black orc açıcam şimdi geçicem order ların karşısına WAAAGH , WAAAGH diye basbas bağırıcam. WAR IS COMING... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Adamlar oyunun ruhunu yakalamışlar abi işte. Siz hala dans edelim çiçek toplayalım orayı burayı gezelim derdindesiniz. ALLAN CAREBEARLARI LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: yaa bıraaghh, elf seni Dorusu bizim kitlede order açma isteği sıfırdı ama baktık ki Dest olsak dövmeye Orderi mumla arıcaz mecburen gectik Order'a :( O deilde warrior priest cok agır olmus, dengesiz olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ağır derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesela bg bitiyo sonuc sayfası söyle: Witch elf ....... 20.000 hit 00000 heal Warrior priest... 17000 hit 21000 heal Swordmaster ..... 16500 hit 1150 heal (proc) Bir class bu kadar heal atıo olup bu kadar da damge vuruyo olması sencede dengesizlik deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hmm disciple of khaine de o tatta da destro tarafında. yani çok aşırı dps yapmio açıkcası bilmiorum yani bi healer kadar ii heallamio bi melee dps kadar ii dps yapmio ikisinde de orta karar oluo genelde de o bg sonucunda sen çok ii oynamışsındır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O kadar çok damage yapmasının sebebi çok vurması mı yoksa daha zor ölüp daha uzun süre dps yapması mı? Al bakalım arkana düzgün bir healer noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 doğru ben bir keresinde marauder ile senaryoda 4 kişiyi almıştım arkadam 1 healer ile devamıda geliyordu da zaman kalmamıştı hehe Ekmek said: O kadar çok damage yapmasının sebebi çok vurması mı yoksa daha zor ölüp daha uzun süre dps yapması mı? Al bakalım arkana düzgün bir healer noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arkamızda healer vs yoktu :) Swordmaster + Warpriest combosu yaptık bazen ben bizim takımın dps birincisi oluyodum bazen o arada bitane witchelf bizi geciodu. O classsın tek eksigi slow/snare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Xururuca said: Mesela bg bitiyo sonuc sayfası söyle: Witch elf ....... 20.000 hit 00000 heal Warrior priest... 17000 hit 21000 heal Swordmaster ..... 16500 hit 1150 heal (proc) Bir class bu kadar heal atıo olup bu kadar da damge vuruyo olması sencede dengesizlik deil mi? buna benzer rakami ben kendi tarafima baktigim icin goruyorum, khane de ve ardindan shaman da goruyorum, ve de kil oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o classın tek eksiği zannedersim ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 warrior priestın dps i yüksek değil aksine komik rakamlar vuruyor dps klaslara göre fakat üstte arkdaşında dediği gibi zor öldüğü için genelede herkez sona bırakıyor medium armor giydiği için rahat rahat dps yapıyor zaten heal yapmak içinde dps yapmak gerekiyor.Ben Order oynuyorum bugün destruction denedim DoKhaine dpsi çok daya iyi. Cabbar-lvl 15 WarPriest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cabbar dun beni oldurdun karambolde sahsen kalbım kırıldı=).Bende dıyorum hangı gavur cabbar yazar dıye megersem bızdenmıs=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cabbarın karsısına cıkabilmek için once hayvan engelini aşman gerekiyor genellikle galiba dun kolayca aşmışsın onu adı aklında bile kalmamıs : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla elimde kalkan bırde balta kosturdum dırek 20 kısının arasına gırdım 1 kısı ındırdım dıgerlerı benı ındırdı sonra bızımkıler daldı benden gaz alarak zaten=).Zannedersem ındırdıgım 1 kısıde sendın=).Neyse yabancı degılmıs=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar