Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Olacak Bu Warhammer'ın Hali!!!

SÝNEQ

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
işte oyüzden mmorgpden çok oyun sürekli olan Team Fortress gibi.

Çok güzel bir özet.

Sadece bu nedenden dolayı oyunu alıp oynayacam. Craftingmiş, raidmiş cart curt baydı beni yeteri kadar. Hep aynı şeyleri kasmak, her mmoda olduğu gibi 200 kere altın madeni bulup altın bar spamlemek, koca max levelda epic itemla donatılmış adamın gidip 10 level önce takıldığın yerde ot böcek avlaması yerine bu alternatif daha güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mur'u yu buraktım geldim sırf mesai gibi raid attendance'a devam etmemek icin :D ne bu sabah iş, akşam iş (eş olması lazım aslen fakat wow ftl).

Oyunun beta izlenimleri üst düzey, daha level 13ken azımızın suyu aka aka pvp yaptık,, keyif 1milyon..

Xuru - level 16 - Swordmaster :P Yanaşmayın keserim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna login oluyosunuz mapin altındaki icona tıklıyosunuz ve bu kadar aksiyondasınız.. işiniz bitiyo çıkıp KALDIĞINIZ yerden devam ediyosunuz travel time sıfır varmı ötesi ya... lvl derdi yok bişi yok.

dün azgınlar gibi oynadım çıldırmışım acıkmışım böle oyuna. gözlerim dönüyor yine akşam olsada eve gitsek diyorum:) burda emote dan bahsediyosunuz.

black orc açıcam şimdi geçicem order ların karşısına WAAAGH , WAAAGH diye basbas bağırıcam. WAR IS COMING...
Sosyal ağlarda paylaş

Xururuca said:
Mesela bg bitiyo sonuc sayfası söyle:

Witch elf ....... 20.000 hit 00000 heal
Warrior priest... 17000 hit 21000 heal
Swordmaster ..... 16500 hit 1150 heal (proc)

Bir class bu kadar heal atıo olup bu kadar da damge vuruyo olması sencede dengesizlik deil mi?

buna benzer rakami ben kendi tarafima baktigim icin goruyorum, khane de ve ardindan shaman da goruyorum, ve de kil oluyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

warrior priestın dps i yüksek değil aksine komik rakamlar vuruyor dps klaslara göre fakat üstte arkdaşında dediği gibi zor öldüğü için genelede herkez sona bırakıyor medium armor giydiği için rahat rahat dps yapıyor zaten heal yapmak içinde dps yapmak gerekiyor.Ben Order oynuyorum bugün destruction denedim DoKhaine dpsi çok daya iyi.

Cabbar-lvl 15 WarPriest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...