Seperate Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu heybeliada,büyükada herhangi bir adada çadırla kamp kurulabilcek bir yer biliyor musunz?hem denize girilebilecek hem çok da kalabalık olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kızlar delikanlılar ve sevimli çocuklar herkes yerini als.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 adalarda çadır kurmaya izin vermiolar diye biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dediğin şekilde bir mekanda boş yer bulma ihtimalin bana göre çok düşük. Sıcak zamanlarda tıklım tıklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 heybeliadada çadır kurulabilecek biyer bilmiyorum 15 yıldır her yaz ordayım hiç görmedim duymadım piknik anca varsa büyükadada vardır ama pek ihtimal vermiyorum yangın yüzünden izin verilmio birçok şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar