Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 formul basit ya, capraz kol bacagi kopar iniyor hepsi, zevkli oyun gercekten.. butun gerilim faktorlerini iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 fps olsa doom çakması fln derlerdi şimdi. Kendi tarzlarını yapmışlar harika olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Laorx said: fps olsa doom çakması fln derlerdi şimdi. Kendi tarzlarını yapmışlar harika olmuş bence. bende cok beyendim, yeni bir soluk olmus. ayrica, mob lar uzerinize atladiginda X e devmli basma ekranini adapte icinde yapmislar belli ki, yoksa 1st person dan 3rd person a gecicekti devamli , rahatsiz eder adami o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öyle yada böyle zevkle oynadım bitirdim. yılın oyunu olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yazıldımı bilmiyorum ama oyunda mouse kullanmakta güçlük çekiyosanız "delay" felan oluyosa. Vsync'i kapatın oyun menüsünden baya bi akıcı oluyo, sorun var sanırsam Vsync'te. Vsync'siz oynayamam diyosanız ekran kartınızın ayarlarından "force on" yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 third person olmasi daha iyi olmus. hud olmadigi icin gozunuz surekli sirtinizda heh. ayrica yaratiklar cok yavsak, ne zaman store'a veya inventory'e girsem daliyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 radeon x1950 GT 2GB Ram AMD X2 4200 işlemci ile nasıl performans alırım. yani 7-8 gb 70-80 ytl bi oyun :p can i run it ile bak demeyin okuldayım şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent Memory: 1 GB Hard Drive: 7 GB Free Video Memory: 256MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard & Mouse DVD Rom Drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hah sağol ya. direkt son sayfaya atlayınca kaçabiliyor. medium oynasam yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 animasyon filmi varmış dead space'in izliyince şimdi oyunu bitirmeden zevki kaçar mı acaba oyunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yok. gaz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 YA az önce oyuna girdim 15 dakka oyniim diye sinir oldum. şu sağ mouse a basılı halde gezio ve aim almış durumda ve düzelmiyor. ne bu şimdi saçma sapan bug mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 shift yada control'e basmışsın. unuttum şimdi hangisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oyunu kapadım açtım. normal başladı ama tam bi dolabın önüne geldiğimde kendiliğinden otomatik aim alır hale gelip öyle kalıyor. klavyedeki tüm duşlara bastım düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Cd- said: Yazıldımı bilmiyorum ama oyunda mouse kullanmakta güçlük çekiyosanız "delay" felan oluyosa. Vsync'i kapatın oyun menüsünden baya bi akıcı oluyo, sorun var sanırsam Vsync'te. Vsync'siz oynayamam diyosanız ekran kartınızın ayarlarından "force on" yapın. Evt yeni başlıyanlar sırayla bunları yapsın Vsync'i kapatın Brightness'ı sonuna kadar düşürün, gerçekçilik artıyor Mouser sensitivity'i sonuna kadar arttırın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ama benim derdim başka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 caps lock olması lazım. bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya ben oyunu çektim kurdum. ama oyun açılırken siyah ekran geliyor öylede kitlenip kalıyor ekran niye acaba ? (3 kere silip kurdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 moriQ said: caps lock olması lazım. bi dene. evet ayarlarda onu gördüm ama bi işe yaramadı. of çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masticore said: ya ben oyunu çektim kurdum. ama oyun açılırken siyah ekran geliyor öylede kitlenip kalıyor ekran niye acaba ? (3 kere silip kurdum) yokmu aynı problemi yaşıyan yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Az önce Medium'da bitirdim oyunu. Fakat military suit'i filan Hard da new game yaptığında kullanamıyormuşsun. Aranızda oyunu Hard da bitiren var mı? Varsa save dosyasını bir zahmet alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Masticore said: ya ben oyunu çektim kurdum. ama oyun açılırken siyah ekran geliyor öylede kitlenip kalıyor ekran niye acaba ? (3 kere silip kurdum) http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=451328&start=0&tstart=0 şuraya bi baksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Oyunu hard da bitirip de save dosyasını verene çok güzel sürprizlerim var .... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 impossible mi? alıyım canım. bunu oynamadan ucamiyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Anlamadım?Impossible zorluk açılmış save mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar