Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

esh o dedigin eleman hunter.benimde hic sevmedigim biseydir olmeyen yaratik olayi ama o elemanla oyun 10 saatse toplamda 20 dakka ugrasiyosun veya ugrasmiyosun. devamini spoilerda yaziyim

hunter

ilk lab de eleman serbest birakinca direk kapi acilana kadar oyala elemani ister stasis at, ister regen etmesini saglayarak zaman gecir. daha sonra sadece bi kere daha karsina cikiyo galiba onda da bas git hic durmadan. en sonunda bi odaya kitlicek adam seni ve hunteri salacak. odanin ortasindaki odaciga sokup donduruyosun. daha sonra da 2 yer de daha karsina cikiyo ve birinde direk gelis yolunu kapatip engelliyosun, ikincisinde de toptan olduruyosun zaten. daha tam oynamadiysan tam anlatmadim sanada spoiler olmasin diye.

Sosyal ağlarda paylaş

sadgamer buldukca almani tavsiye ederim armorlari. 5. yi zaten 10. chapterdami ne buluyosun. surekli upgrade etmenin en buyuk avantaji inventory genisliyo, ne kadar cok mal tasirsan o kadar cok satip para kazanabiliyosun. butun armorlari almama ragmen oyun boyunca kafadan bi 20 30 node alabilecek param oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gazanfer said:
oyun lootları sanırım mermi durumuna göre, ihtiyacına meyilli olarak veriyo diye tahmin ediyorum.
yine de mermi yetmiyosa direk gövedeye abanıyosun bence. alien uzuvlarına nişan almaya çalış.

evt, hangisi bitse genelde o mermiden çıktı bana.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oyle cokda guzle deyilmis yaw
bu arada kafadan vuruyom etki etmiyo bende saydiriyom govdeye her olduklerinde 4-5 mermi veriyolar sonra 2 tane daha karsima cikinda mermi bitiyo zaten olmeyen npclerde iyi mermi tuketimine katki sagliyolar
ilk basta fear gibi bekliyodum zaten ama deyil hic Quake imi ornek almaya calismislar ne ama en guzel quake
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...