Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet aynı zorlukmuş. bi daha oynamam sanırım. bu arada en kral silah plasma cutter, diğer silahlara para ve node harcamak çok gereksiz bence. max upgradelenmiş cutter bomba atıyo resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Oyuna girince press any key de tuşa basmazsanız animenin sonundaki twinkle twinkle little star muhabbeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yandaki gözlüklü adam amma artist poz vermiş ya. Isaac yanında amele gibi kalmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 harbiden. dünyayı kurtardım havası var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oyunlarda en sevmedigim $ey ölmeyen yaratiktir. bunda da war.. karde$im param var mermi aliyorum, 5 $arjor bo$altiyosam kar$ida shogun olsa, inecek. o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 esh o dedigin eleman hunter.benimde hic sevmedigim biseydir olmeyen yaratik olayi ama o elemanla oyun 10 saatse toplamda 20 dakka ugrasiyosun veya ugrasmiyosun. devamini spoilerda yaziyim hunter ilk lab de eleman serbest birakinca direk kapi acilana kadar oyala elemani ister stasis at, ister regen etmesini saglayarak zaman gecir. daha sonra sadece bi kere daha karsina cikiyo galiba onda da bas git hic durmadan. en sonunda bi odaya kitlicek adam seni ve hunteri salacak. odanin ortasindaki odaciga sokup donduruyosun. daha sonra da 2 yer de daha karsina cikiyo ve birinde direk gelis yolunu kapatip engelliyosun, ikincisinde de toptan olduruyosun zaten. daha tam oynamadiysan tam anlatmadim sanada spoiler olmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Shoptan ilk oynayışta(sonra yeni suitler de açılıyormuş galiba) alabileceğimiz en son suit kacinci level?Fazla para harcamak istemiyorum da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 SadGamer said: Shoptan ilk oynayışta(sonra yeni suitler de açılıyormuş galiba) alabileceğimiz en son suit kacinci level?Fazla para harcamak istemiyorum da :P oyun bitene kadar alabilcegin armor sayısı 5.oyunu bitirdigin zaman 6.sı unlock oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sadgamer buldukca almani tavsiye ederim armorlari. 5. yi zaten 10. chapterdami ne buluyosun. surekli upgrade etmenin en buyuk avantaji inventory genisliyo, ne kadar cok mal tasirsan o kadar cok satip para kazanabiliyosun. butun armorlari almama ragmen oyun boyunca kafadan bi 20 30 node alabilecek param oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Xbox'da Level 5 Suit download ediyordum Live'dan. Oyun başında ilk shopta alıyordun sıfır paraya. Yok mu PC'de öyle birşey yaws? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 surekli mermi bitiyo :) yokmu mermi icin bi cheats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 oyun lootları sanırım mermi durumuna göre, ihtiyacına meyilli olarak veriyo diye tahmin ediyorum. yine de mermi yetmiyosa direk gövedeye abanıyosun bence. alien uzuvlarına nişan almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 evet oyun sanirim en cok kullandigin silaha gore ammo dusuruyo surekli. pulse rounds disinda ammo bulamiyodum nedense eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gazanfer said: oyun lootları sanırım mermi durumuna göre, ihtiyacına meyilli olarak veriyo diye tahmin ediyorum. yine de mermi yetmiyosa direk gövedeye abanıyosun bence. alien uzuvlarına nişan almaya çalış. evt, hangisi bitse genelde o mermiden çıktı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 oyun oyle cokda guzle deyilmis yaw bu arada kafadan vuruyom etki etmiyo bende saydiriyom govdeye her olduklerinde 4-5 mermi veriyolar sonra 2 tane daha karsima cikinda mermi bitiyo zaten olmeyen npclerde iyi mermi tuketimine katki sagliyolar ilk basta fear gibi bekliyodum zaten ama deyil hic Quake imi ornek almaya calismislar ne ama en guzel quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 lol oyunu hic dikkat etmeyerek oynamissin galiba. her yerde bas bas bagiriyolar SHOOT THE LIMBS diye. limbs dedigin kol ve bacak oluyo. yani "hek$at" bu oyunda bisi degil. ayrica fear'dan kat ve kat daha guzel bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 zaten oyunda ilk baslar haric full adini unutum su cizgi seklinde ates edeni kulandim o vurursa zaten hem ondekini hem arkadakini direk vuruyodu zaten diyerleri kulanissiz bide shuttleyi calip goturuyolar geri cekiyoz ama calan yoktu o da cok sinir yaw ben kafasini bi iki tane sikcaktim :P 12 de ap ayri bi suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Noktalama işaretleri lütfen ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 12 de en sevmedigim sey tek basina koca yaratigi yok etmek... cirisis tede ayniydi tek basina koca warship ti yok etmek :P ilerki oyunlarda tek basina usa yi yenmi yapcaklar ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oyundan fazla kontroller geriyor insanı. oyunu oynarken kaskatı oldum, arkaya dönmek tam işkence. yaratıklar thing vari mermin yoksa hemencecik patates ediyolar. heleki müziğe kapılırsan heyecan yapıp mouse 1 spamlıyorsun ve adamın hepten şuursuzlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya bu fps olamıyor di mi? adamın sırtına dayamışlar barları. evet çok güzel fikir ama garip yani sağdayım paso hep. bide kontroller gerçekten kasıyor. ama atmosfer güzel gibi de yaratıkla bana komik geldi biraz ne bilyim. daha çok başındayım arada oynanıcak oyun gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 doom evreninde resident evil oynuyoz, oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fps olsa daha cok korkuturdu bence.. doom un "event horizon" yorumu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Esh said: fps olsa daha cok korkuturdu bence.. doom un "event horizon" yorumu gibi.. o konuda haklısın ama bunda da dönene kadar arkamı ne acılar çekiyorum bilsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar