Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 resist stacklayıp öttürürsün o sorcları bright wizardları debufferler t3 t4 de olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 DoK tam benlik bir class. Bütün abilityleri her şeyini okudum şimdi Debuff, Buff timer addonları falan da çekecem. Tam bir support dps ^^ . tam istediğim gibi. Başkaları için savaşmayı severim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tankların yancısı olabilir o classlardan iyi, war priestte öle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dok alicak aoe heal talent ini, onde dps yapicak, o arada ondekilere aoe heal atacak azar azar, arkadaki shaman ve zealot a destek cikacak. olayin hikayesi bu, benim gordugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 önde korumasız ayakta kalamaz ufak ufak heallarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya DoK'un çoğu abilitysi kendini de heallio dps yapıp healleyen talentları var. Vurduğunun %50 si heallayan vs. Onun dışında Çok aoe heali ve buffı var. Herkesin attağına +dot koyup snarelemesini sağlayan buffı var. Toplu push backi var. Silence'ı var casterlar için. Toplu resi var aoe şeklidne ve instant. REs olan herkes ayrıca reslendii gibi hot yio otomatikman ve 10 saniye boyunca daha çok damage koyuolar vs. Hani güzel bi support classı ^_^ Bunun dışında herkesin armorına +1000 falan ekleyen buffları vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o zaman efe oynayamaz onu :D eli yuzu duzgun bir dok bulmak lazim bize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben işte! ama sen pati guildinde değilsin di mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 toplu res her healerda var :) çoğu skill herkeste var aslında farklı isim ve biraz değişiklikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: ben işte! ama sen pati guildinde değilsin di mi hehe ally iz ya yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Herkes ciddiyse patiwardayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 biz? ciddiyet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 draedan said: o zaman efe oynayamaz onu :D eli yuzu duzgun bir dok bulmak lazim bize ^^ bababa ınsaf yav ınsaf :D sen melee efe gordun mu hic :D holy palaya benzemez bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 core da oynayalım bence de magus olcam sanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 core de oynayalım tıkış tıkış bi serverda oynayalım sıra bekliceksek bekliyelim ama dolu olsun server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2. magusa hiç gerek yok. Sorc açın nukeleyin efendi efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 atara atar, gidere gider, karaz-a-karak serverinda olsun gult. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sparkcaster said: biz? ciddiyet ? TABİ CİDDİ OLACAKSIN ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: beyler ORDER olalım, =) ben cüce olmak istiyorum ya yok mu pati order guildi? server da farketmez pati nereyi seçerse orada oynicam ben ama işte destruction ne ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 order olursanız warrior priest var burda:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi eu da oynamak gerçekten çok büyük gerizekalılık bak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 us de de anca pişbirik oynarız birbirimizle server boşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 öyle de ekmek us de nası oynicaz saatler nası uycak işi olan var okuyan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aha açıldı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Öyle bişey yok spark. Ben daoc oynadım us de yıllarca Akşam 8 gibi başlıyordu action ki serverda 1000 1500 kişi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar