iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sabah vapurda staja gelirken şu dağıtılan 20 dk gazetesini okuyorum.bir haber var "ya klozete atıp sifonu çekseydi" diye. kız arkadaşı penisini kesmiş,sonra operasyonla dikmşler.ama asıl olay adam rizeli ve o kdr komik bi röportaj ki baya sesli sesli güldüm gazeteyi okurken.adamdan inciler :) "hastanede yatarken bir gece güzel bir rüya gördüm damar patladı.ameliyata alıp damar nakli yaptılar.o yuzden uyuyamıyorum geceleri.bir gece damar yine patladı.ameliyata aldılar.üç kez direkten döndüm.çelik don yaptıracağım.anahtarıda saklayacağım" "o kadınla gece içmiştik.herhalde içkime ilaç koydu.ne otele geldiğimi hatırlıyorum ne de kesme anını.uyandırmasaydı kan kaybundan ölmüştüm.şişşşt uyan,tuvalete git dedi.tuvalete gittim.baktm heryerım kan içinde.nişanlımı kastedip şimdi kız kıza oturursunuz dedi" "trabzon'a gittiğimiz hastanede polis merak etme bulup getircem parçanı dedi.yarım saat snr parçam geldi.kadın parçayı karşı dama atmış.ya tuvalete atıp sifoonu çekseydi?zürriyetsiz yaşamak ne demek?" "koskoca rizeye laf geçirdik,bir kadına laf geçiremedık.o kdr şey yaşadık bişi olmadı geldik bi kadına yenildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gercek mi ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya en büyük fobim bu öff be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çelik don yaptır sende anahtarını sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 celik soguk kanlı ishal allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 "şimdi kız kıza oturursunuz" lafa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu eski haber değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bugünün 20 dksında okudum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 böyle olaylar çoğalmaya başladı belkıde ondan ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çelikten daha guvenli malzemeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 : )) yaa yok yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tek eşlilik bu yüzden öenmli. Şimdi nişanlısıda keser bir kere daha al başına bela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2. de dikis tutmaz gsıdljagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o yuzden adamın çelik iç çamaşırı yaptırmak gibi hatta ve hatta anahtarlıklı :) planları var işte ehuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Arada olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 E öyle her önüne gelene çıkarmayacaksın , kimin ne yapacağı belli olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar