Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çelik!

iCequeen

Öne çıkan mesajlar

sabah vapurda staja gelirken şu dağıtılan 20 dk gazetesini okuyorum.bir haber var "ya klozete atıp sifonu çekseydi" diye.
kız arkadaşı penisini kesmiş,sonra operasyonla dikmşler.ama asıl olay adam rizeli ve o kdr komik bi röportaj ki baya sesli sesli güldüm gazeteyi okurken.adamdan inciler :)

"hastanede yatarken bir gece güzel bir rüya gördüm damar patladı.ameliyata alıp damar nakli yaptılar.o yuzden uyuyamıyorum geceleri.bir gece damar yine patladı.ameliyata aldılar.üç kez direkten döndüm.çelik don yaptıracağım.anahtarıda saklayacağım"

"o kadınla gece içmiştik.herhalde içkime ilaç koydu.ne otele geldiğimi hatırlıyorum ne de kesme anını.uyandırmasaydı kan kaybundan ölmüştüm.şişşşt uyan,tuvalete git dedi.tuvalete gittim.baktm heryerım kan içinde.nişanlımı kastedip şimdi kız kıza oturursunuz dedi"

"trabzon'a gittiğimiz hastanede polis merak etme bulup getircem parçanı dedi.yarım saat snr parçam geldi.kadın parçayı karşı dama atmış.ya tuvalete atıp sifoonu çekseydi?zürriyetsiz yaşamak ne demek?"

"koskoca rizeye laf geçirdik,bir kadına laf geçiremedık.o kdr şey yaşadık bişi olmadı geldik bi kadına yenildi"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...