paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, Eşimin 2006 Opel Corsa 1.2 easytronic aracını sonunda satıyoruz :) 8500km 2006 model ama 2007 trafiğe çıkışlı İçi daha yeni gibi kokuyor Klima ve airbagleri var. Sizce kaça satılır? Ben bir rakam bulamadım çünkü : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sahibinden e baktım 20 21bin ytl taş çatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, 20.000 YTl etsin de :P Yeni araç için finansman lâzım malum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 vay be amma az kullanılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, O aracın 2800km'sini ben yaptım, yoksa çok daha düşük olacaktı :P Ama rekor Mr.Marv'da idi sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet bende =) 98 model corsa gsi 8.000 küsür km de :D ama satıyoruz bunu artık. garajda çürüyeceğine başkası eskitsin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 hafta önce satın dedim satmadınız Marv! para bence en fazla 13.500 eder yani yok daha fazla etmez gel anlaşalım :) Gerçi biz daha Corsa'yı satamadık :P Takasa almaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selam, Cmts günü Gedizlere götürüp göstereceğim Aüızlarına da bal çalarsam 'yeni Astra'yı alıcam, gelsin de göreyim' falan diye, sattım mı daha da uğramam onlara :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya bu ülkede takasın hiçbi mantığı yok. Hem sana alacağın arabayı normal karının altına inmeden satıyo hemde senin arabanı piyasa değerinin altına alıp bide ondan kar ediyo. Satıcıya para kazandırmaktan başka bişeye yaradığı yok. Bu yüzden aman diyeyim arabanın değerinin altında bi teklifi kabul etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar