KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 34.99£ FİYATI BEN CE ALDIM BU BOŞTA KALDI İSTEYENE HEMEN SATAYIM - key girilmemiştir siz istediğiniz gibi kayıt olup girebilrisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben hesaba talibim lord,özel mesaj attım,mumkunse gıttıgıdıyordan almak ıstıyorum kredi kartıyla alabılmek ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 lord ile anlastık,gg uzerınden sabah alacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de EA'den aldım da, şimdilik sadece düz key var ortada, headstart ve bonus item keyleri yok. Yarın mail atıcam da bi sorıyım dedim hazır yapmış insan varken, nasıl oluyor KillerLord? Sonradan mı gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet miyaw ile anlaştık ama diğer keyler nedense yok gibi belki bir kod ile oluyorsa bilmiyorum ama bir değişiklik yazarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 açıkla kavuşması için bekledim hemde senin onayını alayım dedim 1. ve 3. mesajı oku oke http://forum.paticik.com/read.php?71,3563231,page=1 miyaw33 said: lord ile anlastık,gg uzerınden sabah alacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tamamdır gerek kalmadı bugün headstart kodu email'e geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sanırım killerlord satmaktan vazgectı hesabı,bu sabah gg den alıcaktım ancak satısa koymadı. ek:eadan aldım accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ewet dışardaydım diğer kod da gece geldi senden onay alayım dedim hatta gece sabahtan bu saate giremedim pek :( olsun başka almak isteyen varsa hemen verilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar