yezid Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 e yön değiştir + depar gibi şeylerle gerçek hayatta çalım atılamıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 pes 2009 yapay zekasına gıcık olunan bir nokta (hata bende mi yoksa siz de dikkat ettiniz mi onu merak ettiğimden yazıyorum) mantalite en üst seviye atak. ben dc ile top kesiyorum ve dmcye aktarıyorum , yüzümü rakip kaleye dönüyorum ve dribblinge başlıyorum.. O DA NE! lwf oyuncum benim yanımdan , kendi kaleme doğru depar atıyor.. sağa dönüyorum , oyunu diğer kanada açmak için , (3lü savunma oynuyorum) savunmamın sağındaki adama geliyor top , ama rwf oyuncum savunmacımın gerisinde.. taktik açıdan , geçen oyunlara göre herhangi bir değişiklik yok .. sizde de oluyor mu böle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 abi fifa konusu pes konusuna dönmüş.bende fikrimi yazıyım madem konu dağıldı ps1de tanıştım pes ile o yıllardan bu zamana kadar hep pes oynadım ve zevkde alıyorum.pcde fifa gerçekden rezil bir oyun yapmış yani insan çok sabırlıysa 2-3 maç kaldırabiliyo sonra bunaltıyo gereksiz geliyo pes oynadıkdan sonra fifa.ama konsolda gerçekden çok iyi oyun yapmışlar ilk oynadığımda bu gerçekden fifamı falan diye düşündüm.pcde pes2009 konsolda fifa2009 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bilgisayarda oynadım fifayı berbattı. Ama konsolda iyi diyorsun bilemiyecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ofsayt mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kaleci ve 1 defans oyuncusu olması lazım sanırım ofsayt olmaması için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Tabii ki ofsayt, kuralı bilmeden oyuna bok atmak ne ya :p İki kişi giderken ikisinin de kaleciyle arasında defans oyuncusu kalmadıysa, pas verdiğin adamın toptan geride olması şartı aranır. Toptan ötedeki adamına pas verirsen ofsayt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bi kurali yanliş biliyomuşum arkadaşlar aydınlatti. http://forum.paticik.com/read.php?62,3762453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar