endless_night Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 fifayı hiç sevmesemde burdan paylaşıyım dedim görmeyen insanlar için demosunu oynadım çokmu önyargılıyım bilmiyorum ama yine pesin verdiği zevk,eğlencenin yarısını bile veremedi beğenenler vardır fifayıda tabi :P kaynak: http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hea indiriom şimdi hiç ümidim yok ama... hp de 08 düzgün çalışmıodu bu çalışır işallah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 indirdim oynadım,ve yine afedersiniz ama popoma benzemiş. top balon dedik bu sefer gülle olmuş, vurduğum şut önce yere çarpıo sonra havalanıyor falan. ronaldinho yine overrated olmuş bi tek onla oynayalım da mutlu olalım. kontroller bi garip boşlukla kayıyon falan çok uğraşamadım deiştirmeyle şutu pası deiştirdim vs. çimler biraz daha güzel olmuş,be a pro modunda ki kamera açısı hoşuma gitti baya. sol kanattan bastım gidiyorum içeride benim oyuncum olması gerekirken bi bakıyorum kırmızı bişi. HAKEM. salak saçma bi sürü olay daha var canımı sıkan. pes 6 ya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 türkiye ligi varmı? dünyadan hangi ligler var? (Fantezi olsun diye Japon Kore vs takımlarıyla oynamayı severdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 next gen gelcek bu sene fifa dediler, meraklandım ama grafikleri cilalamışlar biraz. aynı salak oynanış devam ediyor. bir de top aşırı büyük bence fifalarda, oyuncuların yanında çok orantısız kalıyor. kötü oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 indiriyorum ben de bakalım fifa98'den iyi olabilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oyun baya iyi kötü diyenleri şaşkınlıkla izliyorum. resmen önyargı. bi kere grafikler 10 numara. makyajlanma falan yok baya ciddi grafik var oyunda. 22" ekranda full çöznürülükte 8800gtxle oynadım herhalde dediklerime güvenirsiniz. onun dışında gittikçe gelişme var seneye bu oyun pesi alır şimdiden söyliyim. ps3teki fifa08e baya yaklaşmış oyun. kıvraklıklar artmış, ara paslar daha mantıklı gidiyor. ortalar müthiş düzeltilmiş ps3teki gibi orta yapabiliyorum. oyunda atmosfer var. oyunun içine giriyorsunuz. herşeyden öte menülerin kalitesi düzeltilmiş lanet olası boktan menüleri kaç yıldır kakalıyolar sonunda biraz düzelmiş o. en azından hiç takılma yok. fifa 99dan beri oynamaya değer ilk oyun olmuş bence fifa serisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ha oyunu ps3te de oynadım demosunu. insan değil. bu sene fifanın yılı pes09 büyük ihtimal fifanın altında kalacak bu sene. all hail the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 be a pro hariç fifayı kaldır at 2-3saattir oynuyorum hani bişeyler varmı diye ama yok kocaman balon gibi bif top ayağının neresiyle topa vurduğu görülmeyen adamlar devre arasına girerken maç kazanmış gibi sevinmeler benim kullandığım taçda araya giren cinematicde karşı rakibin futbolcusunun topu alması ayaklarında hiç esneklik olmayan futbolcular topa kazıkla yere çivi çakar gibi vuruyo falan.ama fifayı oynatcak bişey varsa oda be a pro hoş olmuş gerçekden.şampiyonlar liginin lisansını alan pes2009 nasıl gelcek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 olmamış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 pes 2009 almışmı o şl lisansını kim dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 PC'de futbol oyunu oynanmaz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gilean said: pes 2009 almışmı o şl lisansını kim dio http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şuan iniyor 08 gene idare ederdi ama top balon gibiydi bundada öyle galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ps3 de oynadım çokta kötü değildi 10/8,5 hatta 9 bile olabilir ama penaltılarda dikkat ettim karşı takım hep aynı köşeye atıyor yada bana öyle rast geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 PES 2009 gelene kadar oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cekıyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yok abi çekmeyin boşa çekersiniz fifa 2002 miydi 2003 muydu ne , en son oynadıgım oyun. 2009 okadar itici geldiki 4 mac yaptım her attıgım gol falan. grafikler günden güne berbatlasmıs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sırf fifa değil pes de bence kötüleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 demoda yok da full versiyonda TR ligi de olacakmış +harbiden her şut gol oluo nerdeyse:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konsol ile PC arasında dağlar kadar fark var yani. Gerek grafik gerekse oynanabilirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 menüden asistleri kapatin. tamamen değişiyor oyun ve daha eğlenceli oluyor lakin euro08 i buna tercih ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ps3, xbox felan bilmiyorum ama pc icin son 5 senedir ayni fifa iste. ea hala futbol oyununda tek oldugunu mu dusunuyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benım anlamadıgım sey grafık detay fln hiç yok? 2003 de daha fazlaydı. demo oldugu ıcınmı yada ayarlar flnmı kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 xboxta fifa bayagi bayagi iyi ya, pc ye resmen eski ps2 versyonu kakalayip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar