apple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 buarada dun biraz duel falan yaptım deisiklikleri gormek amacı ile, grounding totem mana burn e karsı etkisiz kalıo. sanırım artık sadece dmg buyulerine karsı etkili. buda bizi bihayli yorcak gibi gorunuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ahn-Qiraj a giremiyorum, girm batol a da... Diğerlerine giriliyor, eski bağlantı sorunları tekrar mı başladı ? Başkasında varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Çok güzel bug lar var. BF de herkes öldü. Resissliencwe mi neye bastım. Resurrec yazını dungeon içinde yazdı. Hayalet olarak gezdim. Res yaptım ve nerden geldiği belli olmayan fire ball lar geld. ölmüyor benimki de. Sonra World Server down oldu . :) gibi bir çok şey. Server Frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Biraz alakasız bi soru olcak da.. Wotlk icin geri donmeyi dusunuyorum. Grim Batol horde tarafını onerir misiniz reroll icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 maxrep said: Çok güzel bug lar var. BF de herkes öldü. Resissliencwe mi neye bastım. Resurrec yazını dungeon içinde yazdı. Hayalet olarak gezdim. Res yaptım ve nerden geldiği belli olmayan fire ball lar geld. ölmüyor benimki de. Sonra World Server down oldu . :) gibi bir çok şey. Server Frostmane Bu eskiden beri var hehe eğer serverlar lagdeyse ve zorlanıyorsa seni mezarlığa göndermiyor, ilk defa black wing lair ı öyle gezmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 güzel pati'nin guzel insanları sizlerden cok kucucuk bir ricam war. ya ben şimdi bu patchi yapmaya calısıorm ama saolsun "muthiş" vista bir turlu izin wermio. şimdi bana 2 tane dosya lazım ki toplamda 20mb falan oluo. guzel ve iyilik sever bir pati bana bunları rapide uploadlasa ne guzel olur. dosyalar sunlar. wow-final.MPQ ve bunu yanındaki update.exe yollayana terazimi akıtıcam. şimdiden tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 imzanı en büyük cimbom yap 1 hafta, 5dk sonra link burda olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tmm yapıorm sen uploadlamaya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 %30 ahah harbi yapmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yaptım bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 wow için can kurban :P bu arada sanırım sen uploadlayana kadar bnm yukleme biticek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sayfayı refreshledim yanlıslıkla ya, 4 dksı var pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bnmde son 2 mb. eger senden once yuklerse deiştirrm walla imzayı. bu arada cok saol yaw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://rapidshare.com/files/154671406/patch.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 toggie cok buyuk adamsın. ama yuklendi ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 lan madem yukleniyodu ne ugrastırıyosun. yuklenmiyo falan sandık iyilik yapacagımız tuttu. neyse bi fenerliyi cimbomlu yapmak hic istedigim bisey değildir zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya yok yuklenmiodu. buraya yazdıktan soora yabas yavas yuklenmeye basladı. soora bi hızlandı tutamadım. ama cidden cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 patchi çektim fakat bi wav dosyası açılamıyo diyo , repair yapın diyor. Repair yapıyorum, çok büyük reinstall diyor. Kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 su repair olayı deli etti beni de harbiden ya, cok buyuk ne demek be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar