Trigger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 boyle flashget'e ekleyip de indirebilecegimiz bir link bilen var mi yav? wowwiki'den patch mirrors sayfasina baktim ama 3-4 tablo vermisler anlayamadim, download'im zaten cok iyi degil emin olmadan da indirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya bende 2gb ram ve 2600pro var eskiden full 60 fps oynuyordum rahat rahat şimdi bu patchten sonra oyun düştü 30 fpsye fln nedir abi yani öyle görsel aşiri bi gelişmede görmedim var midir bi mevzu? diceksiniz 25 ten sonrasi fark etmez diye yok abi bildiğin oyun sürünüyo 30 fps de yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben 20 hillsbradda 20 fpsyle oynuyordum en son hala 20 fps olduğunu düşünüyorum, zira latency bar yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 char talent zart zurtun ordaki bilgisayar iconuna getirin mouse'u görürsünüz latency'i.. benim fps arttı yeni patchle :D 50-55 arası geziodu şimdi 60-64 arası gidip gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 allamyarppim peçin yüklenmesi inmesinden yavaş edit: ne imlası allusen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 deadwoll said: Ben 20 hillsbradda 20 fpsyle oynuyordum en son hala 20 fps olduğunu düşünüyorum, zira latency bar yok :S var abi yani bar olarak yokta o aşağida karekter menüsü şubu menülerinin ikonlari var ya orada bilgisayar şeklinde olan yerden görüyorsun eeet çok salakça anlattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 paladin nolmus oyle ya terminator gibi hepsi one shot kill yapiyorlar nerdeyse retri olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 golge seceneklerini degistirin. golgeler degistigi icin baya bi fps kaybına yol acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim fps de artmış güzel olmuş yaw oyun daha bi stabil olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 konu ile alakalı olarak samanda ap olayı nasıl oldu 1 str=2 ap mı yoksa degistimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 str'nin verdigi ap'de bi degisiklik yok ama yeni talentlerde %30 artıs falan saglanıyor rahat. 2k ap var bende su an, 2 gün önce 1.5k falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o zaman eldivene 15 str basmak daha mantıklı enc icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tabi ki shaman icin herzaman str ilk tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bazıları silahlara rogue gibi 15 agilty basmış ne gereksiz bişeydir o crit istiyosan git storms deck i al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 diger bir seyi sorayım enc yapılıp ah da satılıcak diye bi muabbet vardı sanırım bi ara o geldimi yoksa öyle bi sey yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yalnız yeni tier setler hep agility verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 simdi int'in onemi arttı. mental dexterity ile %100 int kadar ap artıyor. o gelmedi henuz hozceri. expansionla birlikte gelecek yeni prof hedeleri, diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ya server ım kapalı, eskiye mi döndük yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 pride enc var da samana direk kendim enc yapayım demiştim demek ki yapamıcagım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 uuu stg totemi koyunca aynı zamanda agil de veriyo ne güzel olmuş ya totem kalabalığı oluyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tekrar konu ile alakalı bi soru dün av da herkes degişik honor aldı oyunun basında girmi olamama lazım oyun bittiğinde ben 396 alırken allyda 450 alan vardı bunun sebebi nedir bilen varmı ki ben tower defans yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 zaten herkesin aldıgı honor farklı oluyordu. yani honorable kill sayısına gore aldıgı honor degisir her oyuncunun. ama sen bonus honor'dan bahsediyosun sanırım, oyunun sonunda belli olan. onu bilmiyorum, patchten sonra girmedim bg'ye hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 killden alınan honorları alınan bonus honora ekleme yapmaya basladılarsa bilemem de bi ara kule imhalarda farklı honor alınıcak diyo du ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kule defansınada honor alınaca deniodu biara, seninde yuksek alman lazımdı bu soylentiye gore. belki senden fazla biseler yapmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar