FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Niye siz 2.5 indiriyorsunuz ya. Bir yerde bir terslik olmalı. Ben hem betanın kendisi + tüm patchlerini, hemde şimdi test serverın kendisini full blizzden indiriyorum, ortalama 55-60 arasının altına inmedi. Hatta son beta patchi (sanıyorum herkez indirdiği için) 110-120 diye geldi. Edit: Hatta direk örnek önümdeymiş, işe 8'de geldim 10 dakka sonra patchi indirmeye başladım şimdiden 145 mb olmuş bile. Ortalamam 63-64kb demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bilmiorum p2p açıkken 2.5kb sec p2p kapalı direct http açıkken 60 70 ama işte 97.5 da takıldı http download deliricem ya en son patchlenmiş olarak copy paste alcam birinden o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 var tabi, alta dogru in background downloader yazanı indiricen. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 omg süpermiş hangi site güvenlidir peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hepsi guvenilir. sen hızlı indireni bulmaya calıs. 4fansites iyidir mesela. enGB yazana dikkat et bu arada yanlıs cekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hımmm ok wirebrainden alıorum parça parça :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hangisini indiricem backgroun downloader yerinden bi preload wotlk var bi başka birşey var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 900~mb olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Blizzin siteden indirelebiliyor muyuz ptr basligi altinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 3.0.2 ptr de retri pala ile shadowlab ilk boss u sololadım. daha bir çok grpla kesilen elite sololadım :P nerf paladins :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 wirebrain den indirmeyi denedim megaupload dan 4 part indirdim m.u patladı geri kalanı yok oldu euhe :D rapidshare de 6 parça halinde ama her biri 200mb garipsedim indirmedim 4fansites galba en cicisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 farklı torrent mirror olmasa işimiz zor.. update yapıorum şu an 10 dakkada %8 ilerledi falan.. Patch'ı yapmış olan biri yorum yapabilir mi, ne war ne yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 serverler gelmedi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 buraya da yazayım wowsource.4players.de/downloadspatches.php flashgetlen indirin girin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ama eklemeyi unuttum wow client expansion ile patchlendi yeni client cok güzel böle dragon ucuyor falan filan backround müzigi bilene güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 whissinn said: ama eklemeyi unuttum wow client expansion ile patchlendi yeni client cok güzel böle dragon ucuyor falan filan backround müzigi bilene güzel :) of süper, en sonunda bi yenilik :P CEST 14.00 bizde 15.00 deil mi ? nie gelmedi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 4 te gelicekmiş diye duydum ben ama armaya üşendim açıkcası... http://www.wow-europe.com/ da açılmıyodu şimdi açıldı ne hikmetse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 15.00 de gelcek cünkü :) 1 saat ertelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 15.41 hacı saat, kaldı 19 dakka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 10! 9! 8! 7! 6 5 4 3 2 1 işte geriside... serverların açılsın wowcular çatlamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Update şimdi bitti we girdim.. Yeni giriş ekranı mükemmelmiş, sadece yenilik dedim de evde bi bayram havası oldu.(2 ev arkadaşı da wow oynuo, patche'i ilk biten ben oldum we BUM herkes geberdi yeni giriş ekranına xD) edit: 2 ev arkadaşı yazacaadım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aynısı bizde oldu hehe patchi geceden bitmiş açtım arkadaş direk atladı benim makinaya onun dersi vardı gitti ben yaptım onun patchleride gelsin bakamda akalım ortamlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 püff.. Server yok hala.. bi 15 dakka da blizz gecikir.. 16.15e sarkar bu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 offfffff yine gelmio ya delirticekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Spell'lerin ismi mi değişti ya? Wowhead shammy talent calculator'a baktım da shockların ismi deişmiş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar