GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 karpuzseven said: http://www.candyfavorites.com/i/t_3249.jpg şundan yok hiçbir yerde daha dün yedim arkadaşa hediye gelmiş getirdi koca poşet yidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 merhaba ben geldim. sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi nedir ki süprüz yumurtanın olayı. çocuk kandırmak yani başka bişey değil. kıytırıktan iki gram çikolata, ayrıyetten içine daha da kıytırıktan bi oyuncak. fiyat da ohannes. ha kinder in diğer ürünlerine laf yok o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 karpuzseven said: (td) ben sevmiyorum nutella ve türevlerini abartılıyor bence ağzını topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gittin gideli bebek deyip masamdaki 4 adet boş gofret pakedinin fotoğrafını çekip koyardım ama sonra abimin fotoğraf makinesini yanında götürdüğünü hatırladım sonra üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar