Drc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 postlarda bununla ilgili bi yazı tam olarak bulamadıgım icin ayrı bir konu acma gereksinimi duydum eger bununla ilgili bir post warsa kusurabakmayın. son 1 - 1.30 saatir bu hatayı alıyorum yabancı sitelerde de bu hatalarla karsılasan ınsalar warmıs ancak herhangi bir cozum yolu bulmadım ,sizin bildiginiz bir sey warmı sormak sitedim . Kimi sitede yazdıgı kadarıyla bazı kullanıcılar 1 , 6 , 36 saat arasında beklediklerini okudum tırsdım .:S konuyla ilgili bilginiz warsa yardım edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok fazla bug çeşiti var bende mesela sadece gece 4 le sabah 6 arası oynayabiliorm bu nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hadi ama kaldırın kafanızı birz oyundan bende oyniyim :D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oyunu kapatıp tekrar aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aynı sorun bende olmuştu bi sure sonra yaklaşık 1 saat sonra geçtş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 2 saat oldu hala aynı yabancı forumlardan birinde oyuna her girdiginizde bu zamanın 0 landıgını okumusdum zaten 3 gun sonra geldi mailim simdide bu off tek istedigim azcık oyun oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 11 saatdir aynı hata GG haram oldu oyun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 emin misn başka bi adamın şifreni almadığına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şifreni değiştirip yeni şifrenle login olmayı denedin mi? Şifre geri alma sistemi çalışmaya başladı çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Drc guvendiğin bir arkadaşına user passini ver o başka bir IPden farklı PC ile bağlansın. Bende başkası bağlanınca düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O zaman static ip değilsen modeme restart da atabilirsin demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu olay zaten dun aksam saat 9 da internet cafede basladı eve geldigimdede devam etti malesef baska ip ile ilgili oldugunu dusunmuyorum ama sifre deistirme aktif se onu bi denicem, sifre degisikligi nin nerden yapılacagını bulamadım , sanırım hala eklememisler yada ben goremiyorum bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Password Forgotten, login penceresinin hemen altında. Sana eski password unu geri yollamıyor zaten ordan girince email ine bir link gelicek o link e tıklayınca senden yeni şifre girmeni isteyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aynı sorunu simdi bende yasıyorum serverda degistiremiyorum ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Arnis said: Aynı sorunu simdi bende yasıyorum serverda degistiremiyorum ilginc. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Modeme reset atınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar