santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 us de tr saati ile kaçta başlıyolar. ce headstarta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mortis said: ya ben de SE var zaten de key WARSEA harfleri ile başlio, WAR Standart Edition, mı acaba WAR SE sizinki WARCE falan die mi başlio =) PCEA01 (ce headtstart kodumun başı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PCEarly Access 01 işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mortis said: ya ben de SE var zaten de key WARSEA harfleri ile başlio, WAR Standart Edition, mı acaba WAR SE sizinki WARCE falan die mi başlio =) WAR(S)tandart(EA) olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 pcea01 diye başlıyo benim headstart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 standart alanlar kodunun başlangıcını sölesin de bneim ki o mu değil mi öğreniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet standart edition o. bendede WARSEA yaziyo ama benimki special edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 warsea benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benimki niye değil lan. laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sonradan kutu yollamıolar sanırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 internetten nerden alabilirim Standart edition pre order ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eastore dan alabilirdin ama pre order bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hs kodu sadece 3 5 gun fazla oynamamızımı saglayacak olayı tam anlamadım :( release çıkış tarihi ayın 19 mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi hs headstart demek zaten lol ne bekliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urendil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Simdi 2/3 ay once 20 YTL bayılıp aldıgımız kutudakı headstart kodunu yarın aksam girdik, taaa ayın 25 ıne kadar oynadık ama CE yerine bildiin normal paketi aldık aynı account /karakterle devam edebılecek mıyız? Yoksa CE almadık normal adlık dıye bu acc ve char yalan mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yalan olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tüh ya ben daha 2 gun once aldım pre-order box u adam gibi test edemeden release ye girecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Son 4.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Nasıl yani gece 01:00 de mi açılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Acc alımları evet. Çok stresliyim. Open beta keyimi kabul etmediler ya bunu da etmezlerse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 birşey sorucam şimdi bende ce pre order vardı ya ondaki headstart kodunu beleş dağıtılan key ile açtığım hesaba girebilirim değil mi ? yani illa ce kutusundaki normal ob keyini girdiğim hesaba gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gece 1 de Butun Ce ve Se pre orderlari register olabilecek dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sadece ce olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben bu gece yatarken birilerinin goa ile stressli saatler gecirecek olması cok kotu isterse keyini bana verebilir heuhe. bu gece axe bite pass e giriyoruz di mi gerci ben ondokuzunda giriyorum ama orada bulusuruz open rvr girip isvecli cocuklara yem etmeyin bizi hadi bakalım ilk acc alanada title verilsin cunku cidden zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sen order değil misin? Daha belli değil hangi server olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar