Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sorun çözüldü, modemi kapatıp açtım şimdi giriyorum oyuna. Nasıl böyle garip bir sorun bilemiyorum ama sanırım firewall/router bloklamalarıyla alakalı kötü bir kod var oyunda hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi patiwar guildi duruyorsa bana bi invite nick calia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ataklama bugu dduzeldimi bu arada bilen varmı bu arada dark magic in ustunde artık pointler yazıor mause u goturup bakmak zorunda kalmıoruz guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oyun geldi saclar gitmiş benim kel kaldık :( ama daha bi akıcı olmus sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Combat daha akıcı olmuş. Not attackable bug'ı kesinlikle düzeltilmiş. Yani greenskin tier1 chapter3 te pq alanında muhteşem karışık bir RvR / PQ dönüyor, ki warbandler kuruldu açık alan savaş var resmen, NPCler de dahil karmaşaya. O kadar NPC öldürdük ki eğer bug olsaydı kesin bulurduk :) Oyunun tek eksiği şu anda tırt animasyonlar. Belki release'de dzüelir bilmiyorum ama benim sistemimi yenilemem lazım onu biliyorum tek haneli sayılara indim az önce RvRde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 greenskin & dwarf chapter3 hakkaten facia ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saluki Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Venator said: Combat daha akıcı olmuş. Not attackable bug'ı kesinlikle düzeltilmiş. Yani greenskin tier1 chapter3 te pq alanında muhteşem karışık bir RvR / PQ dönüyor, ki warbandler kuruldu açık alan savaş var resmen, NPCler de dahil karmaşaya. O kadar NPC öldürdük ki eğer bug olsaydı kesin bulurduk :) Oyunun tek eksiği şu anda tırt animasyonlar. Belki release'de dzüelir bilmiyorum ama benim sistemimi yenilemem lazım onu biliyorum tek haneli sayılara indim az önce RvRde. Evet bu patch olmuş. Oyun release hazır bence bu haliyle. İlerde animasyonlar düzeltilir, belki grafikler daha iyi optimize edilir. Bir de meslekler güzelleştirilir. Ben hiç bakmadım mesleklere ama denilene göre pek başarılı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Moralim combat boyunca dolmuyor. Guildin levelı 1e düşmüş. :( Bir patch daha gelmesi lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sen girebildinmi? ben giremiorm patcher hata verio sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 moral ability i felan tekrar yerine koyman lazım yolsa olmuyor, guild leveelları düşmüş eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zaten betadaki karakterler, guildler yalan olmayacak mı? Rank düşse ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Patcherda bir sorun yok sanırım, internette bir sorun var. Google falan açmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hegnar said: Zaten betadaki karakterler, guildler yalan olmayacak mı? Rank düşse ne yazar. Bişey yazmaz ama bugları konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 son patchle grafik opsiyonlarinda degisiklik varmi? oyunun akiciligi oynanabilirlik? bugun 4 gibi bitiyormus deneme sansim olmayacak. pazartesiyi beklicez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Server goctu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Serverlar an itibariyle kapandı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Son patch ı begendım sahsen...HOld the lıne ı daha cok begendım ortaya gırıyorum babalar gıbı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Patch çekiyor bende şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Haha serverlar açıldı tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar