Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.1.1 Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Combat daha akıcı olmuş.

Not attackable bug'ı kesinlikle düzeltilmiş. Yani greenskin tier1 chapter3 te pq alanında muhteşem karışık bir RvR / PQ dönüyor, ki warbandler kuruldu açık alan savaş var resmen, NPCler de dahil karmaşaya. O kadar NPC öldürdük ki eğer bug olsaydı kesin bulurduk :)

Oyunun tek eksiği şu anda tırt animasyonlar. Belki release'de dzüelir bilmiyorum ama benim sistemimi yenilemem lazım onu biliyorum tek haneli sayılara indim az önce RvRde.
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
Combat daha akıcı olmuş.

Not attackable bug'ı kesinlikle düzeltilmiş. Yani greenskin tier1 chapter3 te pq alanında muhteşem karışık bir RvR / PQ dönüyor, ki warbandler kuruldu açık alan savaş var resmen, NPCler de dahil karmaşaya. O kadar NPC öldürdük ki eğer bug olsaydı kesin bulurduk :)

Oyunun tek eksiği şu anda tırt animasyonlar. Belki release'de dzüelir bilmiyorum ama benim sistemimi yenilemem lazım onu biliyorum tek haneli sayılara indim az önce RvRde.

Evet bu patch olmuş. Oyun release hazır bence bu haliyle. İlerde animasyonlar düzeltilir, belki grafikler daha iyi optimize edilir. Bir de meslekler güzelleştirilir. Ben hiç bakmadım mesleklere ama denilene göre pek başarılı değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...