Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.1.1 Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben diyorum abi, bu oyunu vericeksin GOA değilde, bizim Ultima Online serverı açan hevesli ama şaşkın gençlerimize. Onlar überticek oyunu, göklere taşıyacak abartıcakta abartıcak bütün internet kafeler Warhammer online oynayan veletlerle dolucak.

Sonra başka bir oyuna geçicez =)

Doğaçlama yapmak istedim ne var ?
Mesaj tarihi:
Ya bu adamlar hatalı patch falan yükletmişlerse şaşırmam ha.

- Eeeoo biz size hatalı patch yükletmişiz o yüzden hepiniz oyunu silip baştan kurup herşeyi sıfırdan yükleyin...
Mesaj tarihi:
Aynı konuyu konuşuyorduk şimdi arkadaşla =)

Olabilir bencede ihtimal veriyorum böyle bir olaya ben. Gerçi US te çıktı sanırım bir sorun yoktuda. GOA bu işte korkutuyor beni.

Öyle birşeyde diyecek olurlarsa ''Ebeni tanıyormusun ?'' diye sorarız
Mesaj tarihi:
Normal değil bu kusura bakma.
Serverların kapalı olması tamam da US de sorun olunca 2 saatte bir rapor veriyor adamlar
bunlar 4 saat sonra idrak ediyorlar olayı şaka gibiler.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Normal değil bu kusura bakma.
Serverların kapalı olması tamam da US de sorun olunca 2 saatte bir rapor veriyor adamlar
bunlar 4 saat sonra idrak ediyorlar olayı şaka gibiler.

abi hiç ama hiç yadırgamadım ben...
Hatta bugun oynamayı pek beklemiyordum. Ama baskasına oyunu gostereceğim için açılmasını bekliyorum o kadar...SOE'de Blizz'de ne patch dayler/rollback ler gördük...
EU'ya ekstradan kelekte olur ne edelim. Alışmadınızmı blizz'den ? yapmayın... :( US'te yayınlanıp EU'da çıkınca akşamlara kadar açılmayan serverlar ?
Mesaj tarihi:
Kevinromeo said:
lol,amma abarttınız...
normal şeyler bunlar,bu olayları "omg how" diye karsılayan herkez bu işlerde yenidir...

Ee ne demeye çalışıyorsun bir mesaj veriyorsunda anlamadık biraz daha açarmısın.

siz yenisiniz hadi bakayım modumu bu =)

Sakızdanmı çıktın lan sen akşam akşam ?
  • Yeni Oluştur...