Quenas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cıx servers down hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu ne bıcım sıte lan pardon bunlar MArıO bıle yapamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 US cok guzel, gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sadadsa yapma ama boyle us falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 us nasi bi yer bizede anlatsana .. xD biz eu olaraktan herseyi gec yasiyoruz 8 saat oldu bi 33mb lik patch i ayarliyamadilar sizde nasil ? keyifler yerindemi? en kisa zamanda post unu bekliyorz Sevgilerle EU Oyunculari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 biz patchi dun aldik, gayet guzel geldi, serverlar rahat, sorun yok. USden bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 patch de bi sorun cıkmış olmalı unpatch.exe yazmaya kasıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 naaptı abi bunlar bitirdiler mi open betayı server isimleri falan hep release isimlerine dönüşmüş hepsi offline ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 serverlar açık ama giriş izni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sparkcaster said: fransız abi adamlar +milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şit o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya sonra niye ırççılık yapıyosun diyolar, blizzard da fransızlarla çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 adamlar ne yapıyor da firmalar gelip anlaşıyor ben de onu anlamıyorum. gayet yeto bir millet yazılım teknoloji vs konularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 demekki var bir ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Authentication failed. GG. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şit ki ne şit iyice bok oldu iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 direk patcherda hata veriyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben diyorum abi, bu oyunu vericeksin GOA değilde, bizim Ultima Online serverı açan hevesli ama şaşkın gençlerimize. Onlar überticek oyunu, göklere taşıyacak abartıcakta abartıcak bütün internet kafeler Warhammer online oynayan veletlerle dolucak. Sonra başka bir oyuna geçicez =) Doğaçlama yapmak istedim ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya bu adamlar hatalı patch falan yükletmişlerse şaşırmam ha. - Eeeoo biz size hatalı patch yükletmişiz o yüzden hepiniz oyunu silip baştan kurup herşeyi sıfırdan yükleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aynı konuyu konuşuyorduk şimdi arkadaşla =) Olabilir bencede ihtimal veriyorum böyle bir olaya ben. Gerçi US te çıktı sanırım bir sorun yoktuda. GOA bu işte korkutuyor beni. Öyle birşeyde diyecek olurlarsa ''Ebeni tanıyormusun ?'' diye sorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 lol,amma abarttınız... normal şeyler bunlar,bu olayları "omg how" diye karsılayan herkez bu işlerde yenidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Normal değil bu kusura bakma. Serverların kapalı olması tamam da US de sorun olunca 2 saatte bir rapor veriyor adamlar bunlar 4 saat sonra idrak ediyorlar olayı şaka gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Normal değil bu kusura bakma. Serverların kapalı olması tamam da US de sorun olunca 2 saatte bir rapor veriyor adamlar bunlar 4 saat sonra idrak ediyorlar olayı şaka gibiler. abi hiç ama hiç yadırgamadım ben... Hatta bugun oynamayı pek beklemiyordum. Ama baskasına oyunu gostereceğim için açılmasını bekliyorum o kadar...SOE'de Blizz'de ne patch dayler/rollback ler gördük... EU'ya ekstradan kelekte olur ne edelim. Alışmadınızmı blizz'den ? yapmayın... :( US'te yayınlanıp EU'da çıkınca akşamlara kadar açılmayan serverlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kevinromeo said: lol,amma abarttınız... normal şeyler bunlar,bu olayları "omg how" diye karsılayan herkez bu işlerde yenidir... Ee ne demeye çalışıyorsun bir mesaj veriyorsunda anlamadık biraz daha açarmısın. siz yenisiniz hadi bakayım modumu bu =) Sakızdanmı çıktın lan sen akşam akşam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Authentication server up ama serverlar down şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar