Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ööle diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ordaki şeylerin çoğu client ile ilgili değilki zaten adamların serverdan yaptığı değişiklikler tuhaf değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 31 mb patch mi olur. Loot bagi koysan fazladan o 31 mb eder zaten umarım o dediklerinin hepsini yapmışlardır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 US'de 31 mb. patch yapti benim client ama hala serverlari acamadilar. 14.00 da acilacakti iki kademede 18.30 a uzattilar turkiye saatine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Texture cache ayarı gelmiş. Default |--------------------------------| Highest Ne yapmalı acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 doğru ekmeğin dedii ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben anlamam fazla teknik dalgalardan texture cache ekran kartının ramiyle mi ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yeş babi Şu yürürken önündeki textureların biraz geç yüklenmesi, boktan gözükmesi ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya benim pcnin rvrde tek kastığı yer keeplerin içine girince o merdivenlerdne yukarı ilk çıkarkenki kısım oralarda bi karambole uğruruom herkes orda yığılmışsa onun dışında rahat. Baklaım çok yavaşlatmıcaksa alırız yukarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 AA/AF ayarlarını da açıcam bugün ben ekran kartı şeyinden. 4AA/16AF yapcam, mihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yuhunuz sağlam patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 patchte bisey yok yahu, abartmayin. tooltip degisti diyo cogunda zaten. ayrica ben hic not attackable bugina rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 amerikada oyun bile farklı ya :/ belki lalu haklıydı adamlara apayrı oyun verdiler orda biz burda başka bi versionu ile oynuoruoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi keepde benim pc bile kastı o gün. 15 e felan düştü fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Evet, keep çok fenaydı. Ona bi ayar çekmeleri şart ki daha kalabalık combatlar olucak. Onlarda nasıl kasıcak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gelen patchde US'de değişen pek bişi yok.Özellikle grafik ayarları falan aynı.Zaten bütün serverlar down'du az önce baktığımda.Hotfix gelcek heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aquila said: patchte bisey yok yahu, abartmayin. tooltip degisti diyo cogunda zaten. ayrica ben hic not attackable bugina rastlamadim. Fazla PQ yapmadın o zaman :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 an itibariyle patching.. bitsin bakalım neyi ne kadar düzeltmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 path bitti bende ama server kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oyunda grafik namına birşey yok ama kasma problemi son safhada. Sanki alpha sürümü gibi. Düzeltilecek birşey varsa o olması lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bende patchlemio retrieving manifest files da kaldı öle duruo bayadır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hmm kapat aç istersen 33m bir patch geldi bana 15 dk sürdü en fazlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bendede starting product patch dedi kaldi hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Açılmıyor patcher, hurray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 problem yok patcherda serverlar kapalı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar