metalheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Spybotla tarattım bilgisayarı, bu 2sini buldu. trojan dedi. indirdigim addonlardan falan girmiştir girse girse, baska sekılde giremez. wow account hack durumları falan yaratabilecek birşeymi bu? alakası varmıdır yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Onlinegames isimli trojani yedikden sonra 2 arkadasin acc'lari hacklenmisdi bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 offff şifre falanmı değiştireyim? ne yapmamı önerirsiniz böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Trojani temizle önce. Bu sirada mümkünse acc'de parent kontrolden tüm gün icin login olmayi kapat. Virusu temizlediginden emin oldukdan sonra da sifreni degistir. Bu isi yaparken mümkünse oyunda online ol, birisi girerse senin charla haberin olur en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 buda bağırıyor onlimegame diye lol koysana daha sakin girls felan saçma bişey millet çakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 spybotla sildim, bidaha tarattıgımda bulmadı. sifremide degistirdim. hemen aktifleşiyormu oyunda yeni şifre? henüz bi hack durumu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Evet oluyor. Edit: Az önce yazdigim biraz celiskili olmus yeni farkettim. Parent kontrolden kapayip online kalman biraz zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yazacaktık üzmeyelim dedik. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 of spybot tekrar buldu aynı 2 trojanı nası silebilirim ben bunları tamamen? spybot silemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 avg 2008 torrent den falan çekersin ful sürüm temizliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 anitivir de temizliyor olması lazım direk sitesinden beleş iniyor güvenli kipte açıp öyle temizlemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 nod32 trial indir, o da temizler her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
47 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bende de bu virus cıktı . Spybot temızlıyor ancak tekrar buluyor ama bı farkı var dosyanın kaynagına ulasamıorsunuz.Böyle bır yolun olmadıgını soyluyor.Ozaman silindiğinden bahsedebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben de yedim bu virüs u acc un hacklenmişti çözümü yok gibi bişi hiç bi şekilde silemedim 5-6 program denedim hatta bi virüs için kücük programlar war silen onları da denedim olmadı formatta cözüm buldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Nod 32 ile tarattım komple pcyi ve sildim. daha sonra tekrar spybotla tarattığımda bulamadı fakat bilemıyorum hala tam emin degilim silinip silinmediginden, belki bir süre sonra tekrar ortaya cıkar. Umarım silinmiştir ama tekrar cıkarsa buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Spybotla temizlendikden sonra tekrar yüklemez yada tekrar o siteden yada şahısdan kimden aldıysan onu girmezsen bidaha ortaya çıkmaması lazım SBSD gerçekdende güzel bi program ZA ile combo kullaniyorum ben onu baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hayır spybot silemiyordu her taramada tekrar cıkıyordu şimdi en son nod 32 ile sildim ve bulamadı şu an icin spybot. yani şu an silinmiş gözüküyor ama denetliyorum arada surekli taratarak cıkacakmı cıkmayacakmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oncelikle gizlenmis dosyalari gorup goremediginden emin ol cunku butun bunlari en bastan yasamana neden olan dosya gizli olabilir, bundan birkac ay once bende yemistim benzer bir trojan ve yaklasik 1 ay kaybetmeme sebep olmustu. Neyse eger oyle ise sunlari tavsiye ederim: oncelikle hdd'in kac parca ise hepsinin ana dizininde (c:, d: vs.) gizli bir .exe dosyasi oluyor bendeki ismi auto.exe idi. Bu dosya gizli oldugu icin gorunur kilman gerekiyor ancak bunu normal ayarlarla yapip klasorlere geri dondugun anda tekrar gizliyor, bir nevi degistiremiyorsun. Bunun icin registry ayarlarinda(calistir->regedit) HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/Explorer/Advanced 'a gelip Hidden degerini 1 yapiyorsun. Dosyayi gorunur yaptiktan sonra siliyorsun(silinmemesi durumunda guvenli kipten halledebilirsin) ardindan "Hijackthis" programini indirip(kucuk birsey) baslangicta olan butun supheli ogeleri kaldiriyorsun. Bunlari yaptiktan sonra yukarida adi gecen herhangi bir anti-virus isini gorur ben bit-defender'in bedava versiyonunu kullandim. Tekrar baslattiktan sonra bilgisayarinin temiz olmasi gerekli ancak su cok onemli: bir defa c:'yi temizledikten sonra eger d:'ye hic dokunmamissan iki bolum arasinda dosya transferi yapmamalisin cunku d'de kalan auto.exe kendini otomatik olarak kopyaliyor. Bu bircok flash disk ya da cikarilabilir bellek icin gecerli -ki bende fotograf makinasinin icinde bile cikti. Makina bir defa temizlendikten sonra bir sure dosya transferi yaptigin herseyi virus taramasindan gecirmelisin aksi halinde en basa geri donuluyor ne yazik ki. Son bir not daha eger ilk adimlar ise yaramaz ise auto.exe'yi gorunur yapip sildikten sonra guvenli kip'te baslatip orada bir virus taramasi yapabilirsin anti-virus calisir ise. Ayni virus olmama ihtimali var ama kenarda dursun bu yazi benzeri halinde kopyalarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Onds çok teşekkürler yazın için eğer sorun hala devam etseydi dikkate alacaktım ama en son nod32 ile sildikten beri birdaha bulamadı spybot. Kurtulduğumu söyliyebilirmiyiz bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kaspersky yada Symantec Endpoint Protection kullanın antivir, Nod32, AVG gibi virüs programları ayrıca spyware temizleme programları hep palavra çoğunu kullandım bulamadıkları trojan sayısı tehlikeli derecede ayrıca spyware programlarının çoğunda koruma yok sadece temizliyosunuz bulaştıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar