SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yeni software gelmiş, 3.0633.69.0 versiyonu, kurun gari, kuruyorum, yenilikleri şeeperim size, net bi kesilirse yanlız ehehe gitti telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 9 minutes,, gerginlikkk asfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya rehberi filan yedeklemek lazım mı? gider mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pc suite ya da direk hafıza kartından yedekleyeceksin telefon hafızasını gg olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 versiyon yüklesen ne yazar lan derisi soyuluyo namussuzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 AHAHAHHAHAH aynen, soyuyorum ki ben, alttaki renk de açık rengi, kahve, hep o soyulmaz :D canım sıkıldıkça soyuyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet evet derisine de bi çözüm lazım tipi kaydı telefonun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk soyulmalar ortadaki 4 yönlü tuşun nikelajı ve kameranın etrafındaki nikelaj.. sonra kopuyo telefon deri atıyo asdgagtae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 n70 im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 var galiba ona da update yap bi :D hızlanma var biraz, müzikçalardaki buglar düzeltilmiş, wifi ile ilgili bikaç şey var, default tarayıcı düzeltilmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben hala ekran korumasını çıkarmadım 1 sene oldu alalı. ortadaki tuş kızıllaşarak soyuluyorda şimdi dikkat ettim başlamış sanki soyulmalar. Eee peki ne oluyor soyulunca alttan ne çıkıyor? beleş e65 çıkar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 açık kahve çıkıyor bu arada update sonrası wlanın kapsama alanı HAYVANİ OLMUŞ ciddiyim çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 nasıl yükseltiyosun peki? bu işin trikleri nelerdir? bir tutorial iyi gider :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 önce telefonu kablo ile bağla, pc suite etkin olmalı, sonra telefon hafızasını yedekle pc suite e ile, çünkü hepsi gidiyo telefon hafızasının, yedekle, sonra nokia software updateri aç, bağlı halde telefon, telefonu "genel" tercihine al, sonra devam et updater ile, varsa yazılım indiriyo işte, sonra telefona kuruyo, sonra telefon kendi ayarını yapıyo, totalde bi 30 dk gibi bi süre, bu sürede telefonu kullanamıyosun, önemli notlar : güncelleme yaparken şarj dolu olsun ve telefon şarjda kalsın, aman ha güncelleme sırasında kablo bağlantısı kopmasın bilgisayar resetlenmesin, telefon yattara oluyor, telefoncularla uğraşırsın, bi nevi, hatta aynı bios güncelleme mevzuu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sonra tekrar yedekle menüsünden pc suite in geri yükleme yaparsın telefon hafızasını,tüm ayarlarınla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende kablo yok la ahasha anladım satan adamda bi gaylık vardı demmeki ben nasıl yeniliycem versiyon falan ya (ki o özellik çok muhım üst komşudan yüksek verimde çalmak istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bi güzel özellik daha gelmiş,, t9 kullananlar, türkçe karakter yazınca mesaj karakteri doluyodu, oh süper şimdi dolmuyo özel karakter saymıyo bitmeyecek 5bin erkenden oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şunu yapmaya üşenirim ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yükledim şimdi, yedeğimi geri yüklüyorum. bakalım ilerleyen zamanlarda etkisini anlarız. bu arada türkçe karakter genelgesi yürürlükte mi? tek mesaj ücreti alıcaklar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 uplamak gibin oldu da, daha farklı ek özellikler keşfeden var mı, ayrıca evet türkçe karakterin mesaj karakteri doldurması kalkmış, aynı ücret yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar