Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izlesene.com


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

durum çok kötü..

webrazzi said:
Erişim engelleme ile ilgili İzlesene.com yetkilileri ile yaptığım görüşme sonrasında, şirketin bu kararla ilgili herhangi bir bilgilendirme, yasal uyarı ya da benzeri bir ihtar almadığını öğrendim. Hatta şirket yetkilileri bununla ilgili bir mahkeme kararından da haberdar olmadıklarını özellikle belirttiler.

Şu anda erişminin “mahke kararı” ile engellediği “yasaklama” ekranında belirtilen İzlesene.com ve VidiVodo.com‘un bu “engelleme” sayfasında söz konusu mahkeme kararı ile ilgili herhangi bir bilgilendirme bulunmamaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey gördüm ben de demin: http://kandanadam.blogspot.com/2008/09/muyap-canimsin.html

http://yahoyt.com/h/2127/sansur-turk-sitelerine-de-bulasti
said:
Az önce elimize ulaşan bir habere göre, bugün itibariyle aralarında izlesene.com ve vidivodo.com'un da bulunduğu Türkiye çıkışlı 20 adet video izleme-paylaşım sitesi erişime kapatıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz burda bunları tartışarak, internette site açıp protesto ederek bir yere varamayız. adam gibi örgütlenmeli. tepkimizi internet aracılığıyla değil direk miting mi ne gerekiyorsa yaparak gstermeliyiz diye düşünüyorum. ama ona da herkesin bi tarafı yemiyor işte. benim de yemiyor şahsen. ama biri çıksa örgütlese katılırım herhalde.

ya da madem protesto edeceksiniz. iptal edin aboneliklerinizi. 1 ay girmeyin internete. bu şekilde protesto edin. ama dediğim gibi işte. sadece konuşuyoruz, kafam girsin diyoruz, facebokta grup oluşturabiliyoruz. kapasitemiz bu kadar kahretsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

girebilmek olay değil sonuçta türkiye çıkışlı bir site ve herkes dns kullanmayı fln bilmio..giren sayısı çok ciddi düşecek ve bir süre sonra kendiliğinden kapatılacaktır zaten.

Hayır madem Türk sitesi neden direkt kapatmıyorlar siteyi madem bir durum söz konusu?Yabancı sitelere erişimi engelleyecekler tabi yapcak bişi yok ama burdaki siteyi kapatmaları gerekmezmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...