odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bazı ss lerde swordmasteri dual wield gördüm.gerçekten iki elde iki kılıç tanklık mı yapıyor? bir başka sorumda orderin main tanki ironbreaker değil mi? swordmaster offance tank yerine geliyor gibi anladım.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 en offensive tank Ironbreaker, en cok o yuruyo butun tanklar arasında. Tankı daha narın ama haliyle
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 marauder witchelf ve witch hunterda, 7 sn süreli 50 hızlandıran bi skill var, whitelion'ı bilmiyorum. Onun dısında charge gibi intercept gibi skiller yok
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 swordmaster daha defansive demekki, ilginç ozaman orderın main tankı swordmaster mı?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet, detro'dada oynamadım choosen'la ama daha zor oluyolardı blackorclardan
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana order tarafı daha çekici geldi, oyunda order pek türk yok ama neyse zorlana zorlana yabancılarla oynarız artık.:) swordmaster açma fikrim var.healerden yetti gayrı :)
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İlla elf olucam demiyosan, Ironbreaker tavsiye derim, mekaniği cok daha zevkli. Ayrıca Yaklaşık 85 kat daha karizmatik
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana böyle cok toparlak geldi :) bilmiyorum daha karar veremedim.mekaniğini anlatırmısın.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cuce said: en offensive tank Ironbreaker, en cok o yuruyo butun tanklar arasında. Tankı daha narın ama haliyle Doğru diyor. Ironbreakerlar bayağı başbelası :) Destruction tarafında da en offansive tank black orc, yüksek ranklerde de tanklar arasında en iyi dps'i black orc yapıyor diyorlar. DPS taktikleri skilleri falan da başarılı, özellikle rakip mdpsleri öldürücü ve AoE damage skilleri sağlam oluyor brawler gittikçe.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana da tam tersi gibi geliyo, ironbreaker ve borc da buff ağacları var chosen ve swordmaster sadece dps ve tank
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 forumlarda SM nin az hasar veren ancak kendini koruyabilen bir tank olduğu, IB nin ise cok iyi hasar veren off tank olduğu söyleniyor.ilginç aslında tam tersi olmalıydı.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 her aldığın attackda yedığın buyude 5 grudge geliyor, skilleirnin coğu grudge'ına gore scale oluyor. 100 grudge'da baya 2 kat gücleniyoalr, baızları fakrlı fonksiyonlar kazanıyorlar. MAx grudge'da oynarsa tanklar arasında acık ara en güclü class. oathfriend olayı var bide, skillerin kendini bufflarken onuda bufflıyo, onun yarattığı threat sna geliyo vede ona verilen har attackda sen 10 grudge alıyorsun, genelde arakdaki healer'a atmaktansa, beraber charge ettiğin diğer Ironbreaker'a atıyosun ikinizde birbirinizi bufflıya bufflıya güzelleşiyosunuz. Tabı hkarşınızdakli 100kişiden 10'u size dönüp zıbadam diye insta kill atmazsa.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 order da en hızlı kim level atlar cüce, ayrıca en güclü class felan?
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hepsi aynı gibi geldi :p hepsi ile çatır çatır Rank atlıyorsun Class balance ları çok tatmin etti beni
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sevdiğin , tarzı sana hangisi iyi veya uygun geliosa onu aç derim , pek Teke tek kalmadığın için RVR lerde belirgin + larını göremiyorsun yada ben göremedim :D
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tankalr daha yavas atlıyo, en hızlı melee dps ler benım gorduğum, sorc healt bekliyo mesela, engineer ve magusda ole bi sorun yok, ama dün khaine+sorc yaptık biraz, en hızlı ikili olabilirler acıkcası.
Forme Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 magus oynayan varmı nasıl genel olarak
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çok iyi değil ama eğlenceli. Hareketli class yani bütün skilleri gayet kullanışlı pvp de(ben level 16 yım şu an)
Forme Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 peki hangi yönleri iyi hangi yönleri kötü eksileri artıları neler yeni başlayacağımda kararsız kaldım
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Onu söylemek bana düşmez ben daha 16 yım ama gördüğüm kadarıyla yazayım +4 tane dotum var şu anda, 3 tanesi aoe 1 tanesi single target. tek başlarına zayıf olasalar da 4 ünü stackleyip nukelemeye başlayınca baya can yakıyorum ki stacklemek kolay 3 tanesi aoe olduğu için. +Armor buffıyla diğer casterlara göre daha dayanıklı meleelere karşı +Baya hızlı doğru oynayınca. Yani 1 2 saat bg yapınca kasılıyorum resmen gerçekten hızlı bir class çoğu büyüsü instant olduğu için. +Kale savunmalarında oldukça etkili -Klasik caster burst damage ı yok -Diğer dps classlarının 2 katı kadar efor sarfedip onlardan biraz daha az dps yapıyorsunuz -Altınızdaki kocaman çay tepsisi yüzünden direk focus target sizsiniz, çok iyi prekite yapmanız lazım ölmemek için
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çay tepsisi değil o TASO! tasoya biniosunuz siz.
Öne çıkan mesajlar