Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

rexr0th

Öne çıkan mesajlar

rank, level filan bi halt anlamadim ben yalniz. xp alip level atliyoruz ne ise yariyo, karakterin yaninda yazan level mi? adam oldurunce rp alip rank atliyoruz, bu ne, item filan aliniyo heralde. bi de influence var, o sanirim pq yaparken aldigimiz dava, 3 seviye var, seviye atlayinca item aliyosun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

tome tacticler lore kitabından gelıor.Ben bi crypt a girdim bi undead oldurdum icinden useable bir item cıktı kullanınca lore kitabımda o tactigin acildigini gordum.Ancak taktigi alabilmek icin librariana gitmek gerekıordu capital citydeki.Bi turlu bulamadıgımdan librarianı alamadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Shadowmaster iyiymiş
Swordmaster la shadow warrior kırması.
Galiba insanların oyunun 1v1 2v2 için dengelenmediğini anlaması BAYA vakit alacak.
Abi sorcla 1v1 de bişey kesemezsin arkadan dps yapman lazım.

Sorcun olayı sırf arkadan dps sanırım.r15 sorc kastım rvrlerde yada senaryoda fılan biri sana daldımı ölmekten baska çaren yok kacamıyosun çünkü adam direk slow vuruyo sen 2 3 sn cast ederek slow atmaya calisiosun adam dibinde cast ettirmiyor.Şuan için 1 tane slow var oda 3 sn casti var.İlerde 1 2 tane freeze skilleri var yuksek levellerde ne olur bilemem.Ayrica Dark magic olayına bakarsak şuan buglu gibi doom botla 600 dmg vurdun diyelim 400 dmg yiyosun,curse atıyorsun 50 50 vuracak backlash ediyor 400 yiyorsun gene,ayrıca rvrlerde filan backlash yedınmı devamlı combattasın hpin dolmuyor ee genel olarak healerlar hep tankı vs. heallediği için ya kendini öldürücen yada darkmagici yukseltmeyip az az damageler vurucaksın.Ben dün marauder açtım sorcdan 2 kat zevk aldığımı soyluyebilirim.Pata küte girişiyosun moblara filan dün r8 marauderla senaryo filan yaptim çok zevk aldim valla sorcda arkadan 3 sn castla buyu atmaya calışıyorum.Marauderle önden pat küt girişiyorsun 1 healerla doğruyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...