Quenas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben hala karar veremedim ne oynıcama hepsini deniorum nerdeyse, dest. oynıcam o belli, öncelikli seçimim sorceress ama caster dps sınıfında bright wizard bana çok daha güçlü geldi sorc. a göre sizce de öyle mi? öyleyse bu dengesizlik nedendir ilerde düzelirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bizim ark bright wizardla kendini falan öldürmeyi beceriyo, bana cok keyifli bi class gbii gelmedi. RvR de damage atıosun adama 400 vuruyosun kendinede 400 vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 combustionunu boşaltması gerekiyor ama, yanlışım yoksa. zealota baktım biraz daha da, neyse oyun çıkınca whinelarım artık dsf aoe yetenekleri oyunda daha önemli gibisinden bir şeyler duymuştum, y/n ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet backlash denen hadise bi eksi br wiz için ama lvl 6 sorc ım var onun da aoesinde backlash var ilerde dier skillerinde de olablir yani bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Chosenda hold the line yetenegını nasıl kullanacagımızı bılen var mı arkadaslar basıyorum altta bırsey dolucak gıbı oluyor sonra dolmuyor. Cozemedım de=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sorc da birikiyor shadow point gibi birşey 100 olunca %50 bl oluyor onu bosaltmak için bir büyü var gerci 100 olunca pointler 2 katı dmg falan vuruyon ama 400 vuruosun sende 400 yiyosun zaten kagıt gibi bir class 1100 hp var lvl 10 da kendi kendini kesiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sorcla Pq yapiim dedim, bi buyu atana kadar moblar indigi icin hicbir katkim olamadi, loottan babayi aldim. pvpde is yapar gibi ama, dot mot var, bi de o dark power mi ne haltsa o birikince saliyosun biriken degere gore dmg artiyo ama elinde de patliyabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dest tarafındaki casterlar cok güclü değil malesef denk değiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 lvl 5 shadowmaster kesiyor abi beni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Shadowmaster iyiymiş Swordmaster la shadow warrior kırması. Galiba insanların oyunun 1v1 2v2 için dengelenmediğini anlaması BAYA vakit alacak. Abi sorcla 1v1 de bişey kesemezsin arkadan dps yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 da abi cok cabuk oluyor be lvl 5 adam kesti beni içime nası oturdu sen anla ok ata ata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Level 5 diye bişey yok senaryolara girince daha düşüksen otomatik 8 oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 rank, level filan bi halt anlamadim ben yalniz. xp alip level atliyoruz ne ise yariyo, karakterin yaninda yazan level mi? adam oldurunce rp alip rank atliyoruz, bu ne, item filan aliniyo heralde. bi de influence var, o sanirim pq yaparken aldigimiz dava, 3 seviye var, seviye atlayinca item aliyosun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 renown la pvp itemlarını ve yeni taktik vs puanı dağıtıyoruz rank da kendi class ability ler benim anlamadığım tome tactickler nerden gelyor onyüzbinmilyon demon kesin ce mi demonslaying felan gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ebolamax, O bar dolarken sen tekniği kullanıyor oluyorsun, sen ve arkandaki kişiler extra defans kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dok caydırdınız ya resmen shamana kaycam gibi tipleri çok komik zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tome tacticler lore kitabından gelıor.Ben bi crypt a girdim bi undead oldurdum icinden useable bir item cıktı kullanınca lore kitabımda o tactigin acildigini gordum.Ancak taktigi alabilmek icin librariana gitmek gerekıordu capital citydeki.Bi turlu bulamadıgımdan librarianı alamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Shadowmaster iyiymiş Swordmaster la shadow warrior kırması. Galiba insanların oyunun 1v1 2v2 için dengelenmediğini anlaması BAYA vakit alacak. Abi sorcla 1v1 de bişey kesemezsin arkadan dps yapman lazım. Sorcun olayı sırf arkadan dps sanırım.r15 sorc kastım rvrlerde yada senaryoda fılan biri sana daldımı ölmekten baska çaren yok kacamıyosun çünkü adam direk slow vuruyo sen 2 3 sn cast ederek slow atmaya calisiosun adam dibinde cast ettirmiyor.Şuan için 1 tane slow var oda 3 sn casti var.İlerde 1 2 tane freeze skilleri var yuksek levellerde ne olur bilemem.Ayrica Dark magic olayına bakarsak şuan buglu gibi doom botla 600 dmg vurdun diyelim 400 dmg yiyosun,curse atıyorsun 50 50 vuracak backlash ediyor 400 yiyorsun gene,ayrıca rvrlerde filan backlash yedınmı devamlı combattasın hpin dolmuyor ee genel olarak healerlar hep tankı vs. heallediği için ya kendini öldürücen yada darkmagici yukseltmeyip az az damageler vurucaksın.Ben dün marauder açtım sorcdan 2 kat zevk aldığımı soyluyebilirim.Pata küte girişiyosun moblara filan dün r8 marauderla senaryo filan yaptim çok zevk aldim valla sorcda arkadan 3 sn castla buyu atmaya calışıyorum.Marauderle önden pat küt girişiyorsun 1 healerla doğruyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ucunbiri said: dok caydırdınız ya resmen shamana kaycam gibi tipleri çok komik zaten ahahah ne cayacan yav support ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Caster dps class manya olaraktan magus ve de sorc a yorum kimse cok bisi yazmamis nedir gucsuzmudur yani bi pwp alaninda etkisizmi veya cokmu savunmasiz sen dmg ver ol tadindami veya arkanda paso healer kankaylami gezcen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bright wizardin combustion u hakkında bilgisi olan varmı , her olay combustion point arttiriyio nerdeyse hepsinde de has a chance to explosion yazıyo, bu combustion pointleri nası bosalticaz, illa icimizdemi patliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o arttigi yere basinca salliyo onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 var lvl 1 de gelen bi büyüsü işte 1 sn castli atıyosun sıfırlıyo combustion az bişide dmg veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ayrıca /fart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ignite denen alet sıfırlıyor heralde ama ondada explosion risk yaziyo yanı 90 a getirmissen onun da icinde patlamasi muhtemel oluyor ilginc olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar