MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mercedes S serisi kadar geniş, Ford Fiesta uzunluğunda ve Lamborghini Gallardo kadar alçak. Alman paragon isimli havalandırma sistemleri yapan şirketin sahibi Klaus Dieter Frers "ben araba da yaparım lan" demiş ve Artega markasını kurmuş. Motoru 300 beygir gücünde 3.6lt litrelik bi volkswagen makinesi. Aynı zamanda otomatik şanzımanda VW den alınmış. 0-100km : Max. Hız: 270km/s Ben buna BAYILDIIMMMM YAAAAAAAAA. Bu marka tutsa, adamlar seri üretime geçse, sonra Türkiye'ye de ithal edilse şöyle 70-80.000 euro yu geçmeyecek şekilde. ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 porşe amblemi koymuşlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 fiat coupe un hizlisi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ortega olsa daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 içi olmamış. ferrari alfa karışımı biş olmus. dısı zaten orantısız duruyo, kare araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Farları da Aston Martin'den yedek parça olarak sipariş etmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence gayet güzel olmuş ama nası bi fiyata satarlar bunu, ferrari-lamborghini ile falan kafa kafaya fiyat sunacaklarsa gg şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bence de gayet güzel nesini beğenmediniz anlamadım :S Fiyat lotus ayarında olur gibime geliyo ama belli de olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben de anlamadım. özellikle yandan çok tatlı görünüyor. keşke test verileri falan da olsa. yol tutuşu falan da iyi ise satarlar sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Var var dergilerde falan boy boy testleri yorumları var. Hepsi olumlu valla. Tutar yani bu araçta ne büyüklükte üretim yaparlar orası bilinmez. En çok hoşuma giden detayı camlar elektrikli ama açma kapama düğmesi çevirmeli cam kolu şeklinde =) azcık ileri çeviriyosun açılıyo, ters çeviriyo gibi dokunuyosun kapanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yaratıcı bi fikir ama aa bune kaç yapıyo diye camdan eliyle gölge yapıp içine bakanları düşünsenize çüş camları elle çevrliyomuş dandikmiş bu diye ayrılırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 F50 de ööleydi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar