mani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fatih terim özür diliyor ama aslında dilemiyor. Bir insan özür dilerse hatasını kabul eder. Kendisi utanmadan "ben daha önceden hazırlanmış komploların dolduruşuna geldim. benim gibi kariyeri olan birinin böyle yapmaması lazım." birde utanmadan karşıdaki adamı aşağlamaya çalışıyor. yok onun kariyeri yokmuş yok küçük başarıların adamıymıs. ulan bir sus bir oturda başkası takdir etsin seni. İyiki bi tribünler imparator diye bağırdı. iyiki bi italyaya gidip ordaki kulüp başkanına posta koydu. Hayır bu adamın çocuklarıda böyle bilmiyorum hiç dikkat ettiniz mi ? büyük kızını bir görseniz televizyonlarda hal ve tavırlar. artık adam gibi bi federasyon başkanının çıkıp hemde böyle nazik ifadelerde falanda değil, alıp fatih terim'i kapının önüne koyması lazım. 1 değil 2 değil 3 değil ya. isviçre maçında yaşananlar. bunun yetiştirdiği uzun yıllar üzerinde çalıştığı adamlara bakın bir allah aşkına. emreyi bu yetiştirdi bu şımarttı. Hasan şaş zaten deliydi bu 3 ü 4 yıldan fazla çalıştı iyice delirdi. Şimdi bakıyorum Volkan Demirel de bunlara benziyor. avrupa şampiyonasında yaptığı, hacettepe maçında yaptığı hareketler. yani birde yok yere yapıyor bunları.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dereque said: Eksik söylemiş Tamburacı :D Daha ne kadar iler gitti acaba Terim merak ettim doğrusu :D iş iş;)
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fatih terim bu ülkeye lazım bir adam 1. hep o bizi motive edecek değil aslında biraz da biz onu motive etmeyi bilmeliyiz .
Öne çıkan mesajlar