kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 2006 lancer'a kule gergisi nerde bulabilirim..? Aksarayda yok başkada biyere bakmadım..Bildiginiz bi yer varmıdır .?
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tekno tuning te vardır diyorum. Ama emin değilim. Kuleleri gergin tutmak lazım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bu kule gergisi ne derece işe yarar, şüheliyim. SAdece psikolojik bence.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 e öyle olsa yüksek performanslı bazı araçlarda fabrika çıkışı kule gergisi niye olsun? ki yapacağı işi düşünürsen etkisinin olacağını farkedersin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Etkisi illaki vardır da, ne derece vardır? Normalde "kule gergisi olmasaydı böyle dönemezdik bu virajı" dedirticek limitte kullanan var mıdır? Varsa bile tanışmak istemiyorum kendisiyle yani :)
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aktiftablet said: Etkisi illaki vardır da, ne derece vardır? Normalde "kule gergisi olmasaydı böyle dönemezdik bu virajı" dedirticek limitte kullanan var mıdır? Varsa bile tanışmak istemiyorum kendisiyle yani :) keskin girdigin virajda özellikle arabanın ön tarafının çok daha az esnediini farkettiriyor...40 yanak üstü lastiklerde daha çok hissediyosun..
Öne çıkan mesajlar