^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 100kilo civarındayken 2ayda 22kilo civarı vermiştim,sevinmiştim çocuklar gibin. Ama çok geçmeden yüz felci geçirdim,doktorda azarladı hatta sağolsun. Kortizon kullanırken yine 80den 100e çıktım. Bu sefer düzgün diet yapıcam dedim,3ayda 25kilo verdim,75e düştüm bu sefer.1 sene böyleydim.Sonrasında Psikolojik rahatsızlığımdan dolayı 1 sene biraz overdose ilaç aldım,tamam iyi oldum ama kilom oldu 105. İlacı keseli 2ay oluyor,bu süreç zarfında diete girmeyede çalıştım,ama eski azmim yok,üstüne bir de uyuşukluk var.Ne yapıp edip vermeliyim bu kiloyu 100kilo gezmem dışarda. Yemek konusunda sıkıntım yok,mevsimine göre sabah/akşam barbunya ve bezelye yerim,güzel kilo verdirir. Yanında sporda lazım,şu uyuşukluk ve arabayla heryere gitme modumdan sıyrılabilirsem çok güzel olucak. Klasik melanlolik insanların,kolumu kaldırıcak gücüm yok durumundayım tam anlamıyla. Ne yapmalıyım sizce,kafamda bir görüş,bir çizelge var elbette ama değişik görüşlere,özellikle şu uyuşuk halimden beni kurturacak görüşlere ihtiyacım var. Geçen sefer 3 gün diet yaptım tam yapıyorum işte holey derken dayanamadım evde mezgit-rakı yaptım,sabahınada battı balık yan gider diye fiskobirlikli kahvaltımı yaptım,o öyle gitti yine yalan oldu diet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Metabolizmanı hızlandır. En kolay yolu bu olur sanırım. Dişlerini kirli bırakma. Sadece fırçalamakla olmuyor aynı zamanda ağız çalkalama suyu kullan. Bolca su iç ve kalorisi az bir içecek seç kendine. Ice tea green tea olabilir. Soda da olabilir. Dişlerin kirli olduğunda -özellikle diş fırçalamaya üşenen biriysen- ağzındaki garip tadı atmak için sürekli birşeyler yemek içmek istiyorsun farkında olamdan. Kilo vericem diye kasma. Hele hele aç hiç kalma. Özellikle ilk 5 gün ya da dayanabildiğin kadar ekmekten uzak dur. Hiç yeme. Kola gibi şeyleri kesinlikle içme. En azından ilk evrelerde. İlk hafta çok hızlı kilo verebilirsin ama sonrasında yavaşlayacak. Dün başka bir konuda da yazmıştım. Vücudun her gün aldığı enerjiyi alamadığı için direk yağ yakacak ve savunma moduna geçecek. Bu sırada epeyce su kaybedeceksin. Hızla verdiğin kilolar o kaybettiğin sıvının ağırlığı olacak. Bu işin uzmanı değilim ama çok ciddi sorunların yoksa diyetisyene gitmene gerek yok. Kesin bir reçeteye tarife de ihtiyacın yok fakat saçma şekilde zayıflamayı takıntı yapmaman gerek. Daha önce ceremesini çekmişsin, bu sefer yapma öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Wallaha aynı sorun bende var. Hayatımda aynen 2 kere çokça kilo verdim 10-15 ve üzeri. Şu anda tekrar kilo vermem lazım, hayatımda hiç 90 üzerine çıkmamıştım ama şu an çıktım ve felaket bir uyuşukluk var üzerimde. Eski azmim yok, yapamıyorum diyet. Halbuki kilom eskiden en fazla olduğu zamandan bile fazla ve daha azimli olmam lazım daha kolay kilo vermem lazım (yüksek kilodayken daha kolay kilo veriliyor) ama olmuyor... Aynı birkaç gün dayanıyom, diyet yapıyom, sonra birşey oluyor evde yemek oluyor dayanamıyorum oturup yiyorum, birkaç günlük diyetin verdiği yemek isteği ile de öküz gibi yiyorum oturunca. Hayır en kötüsü ya kilo verecem ya da yeni pantolon filan alcam birsürü kış geliyo dfgfdgdfgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben rejim yapıyorum su anda. azimliyim de. bugun biraz fazla kacırmıs olsam da guzel surduruyorum son 2 haftadır bence. zayıfladıkca insanlardan alıcainiz iltifatları dusunun. zayıflama odulu olarak cıkacagınız kıyafet alısverisini ve onların uzerinizde nası guzel durucaini. mmmm once zayıflayıp sonra sıkılasmak benim planım. belki siz de denersiniz? ve her saat bası azzzcık bisey yiyip sindirim sistemini de surekli calıstırarak metabolizmayı da canlı tutmak baska bi oneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sakız çigne bol bol yemekten sonra aralarda sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Eğer sigara içiyosanız bırakmayın çok sağlam yemek yediriyor (herkes bilir bunu nie yazdım? post kasttığım belli olmasın dimi...) Yürüyüşün herkese iyi geldiği zaten bir gerçek. Deli gibi su içmeli. Kızartmalardan kesinlikle uzak durmalı (Greeny duy sesimi). Sakız çiğnemek midenin asit salgılamasını sağlıyor mide refleksi sayesinde yemek sonraları iyi olabilir ama aç karınla çiğneme olayı bir süre sonra reflü (bu sefer röfle yazmıyorum!), gastrit gibi mide hastalıklarına yol açıyor. Unutmadan küçük yaşlarda sakız çiğnenmesi beynide geliştiriyormuş. Yazın başından beri 5 kilo aldım 2 seneye kalmaz bende böle bi topic açarım. Herkese kolay gelsin. Kelebek gibi uçmanız, arı gibi sokmanız dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 spor yapacaksan eger yapabiliyorsan miden bos iken yap.Yağlarını yakman daha rahat olur bu sayede.Ekmek yeme mumkun oldugu kadar az aksam yemegi ye.Geçiştirebiliyorsan salata veya meyve ye.Sık yemek ye ama az ye metabolizmanı hızlandırmana yardımcı olur.Bir de uyurken karnın aç olacak sekilde aksam yemegi yemeye ozen goster iyi olur.Cola bira falan kesinlikle içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 diyetisyen pls. ilaçlardan sonra doğal yollarla vermen gayet zor olacak zaten. git diyetisyene iradeliyim ulan ben burasıda sparta amk diyip giriş diyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kilo verdim diye kas kaybına uğramak istemiyorsanız diyetisyen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fly said: kilo verdim diye kas kaybına uğramak istemiyorsanız diyetisyen (tu) kilo verince illaki kas kaybına uğruyorsun. nedeni de o kiloyu tasıyacak kası olusturuyor vucut ve geri verince kiloları o kaslar da gidiyor haliyle. ortalama verilen kilonun %20 si kadar bi kas kaybı oluyor. aşırı kas kaybını önlemek için günde 1 saatten fazla cardio yapılmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dengeli kardiyo,protein ve sebze ağırlıklı beslen.Bunlarla birlikte A-Z General Health vitamin hapları var hem tekrar depresyona girmeni önler hem de zinde tutar. Su an aynı şekilde eski formuma girmek için bunları yapıyorum üstüne biraz body building ve eskrim ile ugrasınca iyi sonuclar elde etmeye başladım tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar